IERIFF.RO – Expoconferinta de Arhitectura RIFF

RIFF este o componenta a programului simpozionului regional privind constructiile. Conferinta si congresul RIFF, care se concentreaza pe o serie de aspecte, urmareste sa fie o reuniune de referinta pentru domeniile mentionate anterior, o platforma de contact pentru intreprinderi si intreprinderi proeminente atat din tara, cat si din exterior. Vor fi date cunostintele, actualizarile si bunurile generatiei existente, de o importanta excelenta pentru publicul expert.

Expozitia Internationala de Acoperisuri, Izolatii si Fatade va cuprinde doua noi sectiuni care vor indeplini ideea peretilor exteriori, a pardoselilor si a energiei curate din Romania, un eveniment specializat bine cunoscut, care este bine laudat si apreciat de jucatorii din industrie. Eficienta energetica, care permite WWW.IERIFF.RO si incurajeaza solutii inteligente, de inalta eficienta, este una dintre cele mai mari probleme ale anului.

Conferinta internationala RIFF va avea loc, de asemenea, impreuna cu spectacolul si se va concentra pe dezvoltarea modelelor pentru RIFF, inovatii si solutii de ultima generatie pentru pansamente, sisteme de izolare, fatade, pardoseli si eficienta energetica.

In ultima perioada, intreprinderile si oamenii de afaceri din tari au participat la nivel international.

RIFF va fi un loc de adunare pentru profesionistii din constructii, in care vor fi implicati persoane cheie, institutii si oficiali academici, oficiali centrali si regionali, presedinti si lideri ai unor organizatii si intreprinderi importante.