Daca preferi sa comanzi cu Uber Eats in Romania, iti recomandam sa folosesti un cod de reduceri promotional. Este un voucher de 20 lei, iar pentru o perioada limitata ai si livrare gratuita. UberEats livreaza in Bucuresti, Timisoara si Iasi. Poti folosi acest Uber Eats promo code pentru oricare din aceste locatii. Poti folosi codul de mai jos in 2020, in oricare din lunile ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie sau decembrie.

Cod de reducere Uber Eats / Voucher de 20 lei

Pentru a beneficia de cei 20 lei sub forma de voucher, descarca aplicatia Uber Eats si soloseste acest cod promotional Uber Eats Romania:

cod-reducere-uber-eats

Cod reducere: eats-cipriand53ue

 

Chiar daca nu e o reducere de 50 lei, e totusi o economie considerabila la prima ta comanda. Daca prinzi si livrarea gratuita, este un deal excelent. Acest cod discount, cod promotional Uber Eats trebuie introdus manual in aplicatie, la momentul efectuarii platii, pentru a beneficia de reducere.

Cum folosesc un voucher Uber Eats in Romania?

  1. Descarci aplicatia Uber Eats si iti creezi un cont;
  2. Vezi ce restaurante sunt disponibile in zona ta (daca esti din Bucuresti, Iasi sau Timisoara);
  3. Alegi produsele dorite de la resturantul preferat;
  4. In momentul plasarii comenzii, introduci codul de mai sus;
  5. Te bucuri de reducerea ta!

Pe scurt, cu asemenea coduri de reducere Uber Eats sau un voucher Uber Eats Romania 2020 (promo code, voucher code Uber Eats delivery) – beneficiezi de o adevarata reducere de la cele mai bune restaurante.

De la ce restaurante livreaza Uber Eats?

Majoritatea restaurantelor mari din Bucuresti, Iasi sau Timisoara, cum ar fi McDonalds, KFC, Kung Fu King, Trenta Pizza, Gyros Thessalonikis, Sushi Master, Food vibe, Sara Green, Pain Plaisir si altele.

Ce este serviciul de livrare mancare Uber Eats?

Uber Eats este divizia companiei de ridesharing Uber. Ei se ocupa de livrarea mancarii, de la restaurant direct la tine acasa. Ai produsele la acelasi pret la in restaurant, insa le poti savura in confortul casei tale. Uber Eats acopera marea majoritate a localurilor mari din cele mai mari orase ale Romaniei. Sunt foarte rapizi, au o aplicatie si un sistem bine pus la punct.

Avantajul acestui tip de aplicatii este faptul ca poti vedea meniul, poze, poti citi pareri si opinii ale altor utilizatori si sa iti faci o idee de ceea ce urmeaza sa comanzi.