Daca esti in cautarea unui cod de reducere la serviciul de livrare de mancare FoodPanda, sa stii ca l-ai gasit. Este valabil tot anul 2020 pe parcursul lunilor: ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie. Poate fi folosit in orasele: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Brasov, Constanta, Oradea, Arad, Sibiu, Galati, Pitesti, Craiova, Ploiesti, Baia Mare, Buzau, Braila, Targu-Mures sau Bacau, adica acolo unde acest serviciu este disponibil.

Cod de reducere FoodPanda / Voucher de 15 lei

Pentru a beneficia de reducere, va rugam sa deschideti codul de mai jos. Daca nu aveti instalata aplicatia, o instalati, iar la urmatoarea comanda un voucher de 15 lei va fi aplicat automat si gratuit.

cod de reducere foodpanda

VEZI COD REDUCERE – 15 LEI

Alternativ poti utiliza si acest link: https://fdpnda.app.link/ndw1WAII74

Noi te ajutam cu un voucher de prima comanda la FoodPanda in valoare de 15 lei. Pe langa beneficiul de a economisi bani, ai oferte si promotii speciale cum ar fi livrare gratuita sau pana la 50% reducere la unele locatii. Acest cod discount sau cod promotional se va aplica automat la urmatoare comanda pe care o veti face. Chiar daca nu e o reducere de 30 lei sau 50 lei, e totusi placut sa poti economisi niste banuti.

Cum folosesc un voucher FoodPanda?

Este foarte simplu:

  1. Folosesti butonul de mai sus pentru a primi voucherul;
  2. Descarci aplicatia daca nu ai facut-o inca;
  3. Alegi locatia preferata si plasezi comanda;
  4. Codul de reducere Food Panda va fi aplicat automat inainte de plata comenzii.

Cu alte cuvinte, daca ai asemenea coduri de reducere FoodPanda sau un voucher FoodPanda Romania 2020 (cunoscut si ca promo code, voucher code la FoodPanda delivery) de 15 lei, indiferent de locatia de unde comanzi, cu acest cupon, se va scadea automat suma reducerii, direct in aplicatie.

De unde pot comanda utilizand un cod de reducere FoodPanda 2020?

Ai o alegere mare, de la McDonalds la KFC, Subway, Presto Pizza, Mon Paris, Pizza Hut, Taco Bell,  la Salad Box, Chopstix, Gargantua, Taksim, Paul, La Placinte, French Bakery, Sushi Master, City Grill, Trattoria Buongiorno, Trattoria Belvedere, South Burger, Rocka Burgers, Vatra Satului, Bistro 46 sau Burger House si multe altele. Cel mai important lucru este sa livreze in zona ta. In Bucuresti acestia livreaza in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6 si in unele zone din Ilfov. Acestia livreaza si in restul oraselor mari din tara.

Ce este serviciul de livrare FoodPanda?

FoodPanda este un serviciu de livrare mancare care are la baza o aplicatie, disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android. Este un serviciu disponibil in Romania, Bulgaria si o mare parte din Asia.

Acest serviciu de livrare iti permite sa alegi dintr-o varietate mare de restaurante si cafenele locale, un meniu extrem de variat al acestora, si toate acestea intr-un timp scurt. Ai la dispozitie poze, preturi, opinii si pareri in sectiunea de comentarii, rating si review al diferitor locatii.

Cu FoodPanda poti comanda cea mai buna mancare din Bucuresti, ai acces la cele mai bune restaurante din Bucuresti si in contextul de Coronavirus sau COVID-19, este o alternativa buna de a diversifica gatitul acasa.

COD DE REDUCERE FOODPANDA
8 aprilie 2020