Pe piata din Romania se intalnesc si combine frigorifice cu 2 compresoare. Acestea pot fi si no frost, side by side de la marci perecum Arctic, Beko, Electrolux, Gorenje, Whirlpool, Zanussi sau Liebherr. Pretul acestora variaza, iar o gama larga de modele poate fi gasita la Emag, Altex sau Flanco. Cele mai bune combine frigorifice cu 2 compresoare sunt cele care sunt economice, eficiente si silentioase.

Pareri si pret la combine frigorifice cu 2 compresoare

Va prezentam ofertele actuale de pe piata combinelor frigorifice cu 2 compresoare din Romania. Nu sunt foarte multe modele, dar vi le prezentam pe cele mai bune.

Liebherr Confort SBSESF7212

Acest model de combine frigorifice side by side cu 2 compresoare de la Liebherr este unul foarte reusit. Are un volum gigantic de 651 litri. Practic, e similar cu 2 frigidere obisnuite. Consumul este foarte bun datorita clasei energetice A+, mai ales daca il imparti la doi si il compari cu cel al unor frigidere normale. Sistemul no frost este foare bine venit pentru un asemenea gigant. Chiar daca e mare, este foarte silentios.

Cele mai bune combine frigorifice cu 2 compresoare

Volum: 651 l
Eficienta energetica: A+ (485 kWh)
Sistem racire: No frost
Silentiozitate: 40 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: Compartiment legume & fructe

VEZI CEL MAI BUN PRET

Arctic AK3662-4+

Va prezentam un model interesant de la Arctic, cu 2 compresoare. Acesta are un sistem de racire static, si un consum de 350 kWh, cu o clasa energetica A+. Desi nu este cel mai silentios frigider, daca se afla intr-o bucatarie separata, nu este deloc deranjant. Starea fresh si igiena alimentelor din frigider sunt asigurate datorita unei super garnituri antibacteriene montata pe usa.

Arctic AK3662-4+

Volum: 331 l
Eficienta energetica: A+ (350 kWh)
Sistem racire: Static
Silentiozitate: 45 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: Garnitura antibacteriana

VEZI CEL MAI BUN PRET

Beko DBK3862WD+

Acest model de combina frigorifica cu 2 compresoare este produs de Beko. Il puteti lua in considerare daca va doriti un asemenea tip de combina. Este silentios, nu consuma exagerat de mult curent, are dispenser de apa plata, protectie antibacteriana pe usa si maner. Nu este no frost, are un sistem de racire static, acest lucru insa nu-l impiedica sa-si faca treaba.

Beko DBK3862WD+

Volum: 331 l
Eficienta energetica: A+ (310 kWh)
Sistem racire: Static
Silentiozitate: 39 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: Protectie antibacteriana, garnitura usa Protectie antibacteriana maner usa, Dozator apa

VEZI CEL MAI BUN PRET

Cum alegi o combina frigorifica cu 2 compresoare

Va propunem un mini ghid, cateva recomandari in alegerea unei combine frigorifice cu 2 compresoare, daca merita, dare sunt avantajele si dezavantajele.

Ce este o combina frigorifica cu 2 compresoare

O combina frigorifica cu 2 compresoare este un dispozitiv care are 2 circuite frigorifice separate, distincte, pentru care poti regla temperatura separat, pentru frigider si pentru congelator. Te ajuta, in teorie sa economisesti energie, si ai flexibilitate in a seta individual temperatura pentru cele 2 unitati, lucru care se poate dovedi util daca ai nevoie de o asemenea optiune.

Combina frigorifica cu 1 sau 2 compresoare?

Iti recomandam varianta cu 2 compresoare doar daca ai neaparata nevoie sa setezi temperatura inividuala pentru cele 2 compartimente. Daca insa nu ai nevoie neaparat de acest lucru, un frigider cu 1 singur compresor este o alegere mai buna, mai eficienta ca si cost, ca si consum de energie si ca fiabilitate. Iti recomandam sa optezi pentru un model cu compresor inverter, pentru a te bucura de fiabilitate si tehnologie de ultima ora. Cele mai bune combine frigorifice cu 2 compresoare sunt limitate ca numar, fiind prezente doar cateva modele, care nu se bucura neaparat de o mare popularitate. Exceptie fac insa combinele frigorifice side by side, acolo unde cele 2 compresoare sunt justificate si bine venite.

Pareri si criterii de alegere a modelului

Daca alegerea ta a picat pe o combina frigorifica cu 2 compresoare, iti recomandam sa alegi una cu un consum energetic redus, neaparat cu clasa energetica A+ sau mai superioara gen A++ sau A+++, un nivel de zgomot pana in 42 dB pentru a nu fi deranjant pentru ureche, un volum interior raportat la nevoile familiei tale, protectie antibacteriana daca este disponibila, dozator de apa daca ai nevoie si sa aiba dimensiunile potrivite locului unde planifici sa il amplasezi, fie in bucatarie sau in alta incapere din casa ta. Daca combina beneficiaza si de garantie extinsa, gen 3 ani sau mai mult, este un lucru foarte bun care te va tine linistit pe perioada de exploatare a aparatului electrocasnic.

DISCOUNT LA RESIGILATE DIN
23 aprilie 2019