Cel mai bun deshidrator de alimente

Poate ca esti in momentul ala din viata in care vrei sa afli care este cel mai bun deshidrator de alimente electric pentru fructe si legume. Daca ai nevoie de un model alimentar profesional bun, vrei sa afli pareri, pret si recomandari, noi te ajutam cu sfaturi. Aceste aparate cu tavi de inox sau plastic, iti permit sa deshidratezi fructe sau legume intr-un mod ieftin. Cu acestea poti deshidrata nuci, prune, rosii sau plante pentru ceai. In Romania anului 2021 poti alege intre diverse modele de top. De exemplu, vezi acest model de deshidrator de alimente Concept SO2050 de 500 W.

Cel mai bun deshidrator de alimente – TOP 10 modele noi

Asemenea deshidratoare cu tavi poti gasi cam in orice magazin de electrocasnice mare, cum ar fi Altex, Emag, Media Galaxy, Flanco, Selgros sau Metro. Le poti avea in orase mari precum Bucuresti, Iasi, Cluj, Ploiesti, Timisoara sau Constanta.

Deshidrator de alimente Concept SO2050 de 500 W cu 6 tavi inox

deshidrator alimente de top

Deshidratare rapida si uniforma
Putere de 500 W
Temperatura cuprinsa intre 35 si 70 ° C
Tavi de inox individuale

Deshidrator de alimente Daewoo DD450W

cel mai bun deshidrator de fructe si legume

5 tavi de deshidratare
Putere nominala de 500 W
Temperatura reglabila
Ventilator integrat

Aparat de deshidratat si uscat fructe si legume Teesa de 250W

Putere: 250 W
Programare intarziata
Uscarea a pana la 5 kilograme de alimente
Cinci tavi cu diamentru de 38 cm
Reglare temperatura: 35-70°C;

Deshidrator H.Koenig pentru alimente, fructe, legume si condimente

cele mai bune deshidratoare de fructe

250 W
Ecran LCD cu cronometru
Timer de la 1 min pana la 48 ore
Deshidratarea fructelor, legume, carne, condimente si ierburi aromatice
Tavi transparente interschimbabile

Deshidrator profesional Hendi Kitchen Line PRO 2020 cu 7 tavi

deshidrator de alimente profesional si bun

Putere de 500 W
Temperatura reglabila
Echipat cu un suport transparent
Usa transparenta
Indicator luminos

Deshidrator universal model SS-6 de 550W cu 6 tavi din inox

cel mai bun deshidrator universal

Putere de 550 W
Control mecanic
Lampa UV pentru dezinfectare
Protectie la supraincalzire

Deshidrator automat de alimente Beper de 5 kg

top deshidratoare de fructe

Putere 245 W
5 recipiente transparente
8 niveluri de temperatura
Plastic de inalta calitate
Capacitate de 5kg

Deshidrator de fructe si legume Zelmer ZFD2350W

aparat deshidratat fructe si legume

Putere de 520 W
Echipat cu termostat
Panou de comanda digital
Putere reglabila
Control temperatura

Deshidrator de alimente Daewoo DD500S de 500 W

daewoo deshidrator alimente

Putere cumulata de 500 W
Fereastra de supraveghere
Timer
Carcasa de inox

Deshidrator de alimente electric Hausberg HB810N

deshidrator electric de alimente

250 W
Pentru deshidratarea fructelor, legumelor, ierburilor, pestelui
Posibilitate de uscare spirale de flori si mere
Termostatul reglabil


Care este cel mai bun deshidrator de alimente electric

cele mai bune deshidratoare

Vedem o multime de mese facute pentru micul dejun si pranz in familii numeroase. Exista mai mult decat suficienta mancare suplimentara in bucatarie, care este fie aruncata, fie consumata ulterior, de cele mai multe ori intr-o astfel de situatie. O gramada intreaga de alimente se pierde datorita acestei eliminari de alimente doar pentru ca a fost de neconsumat pe moment. Mai mult, in multe regiuni ale lumii, saracia alimentara este un subiect foarte critic si, prin urmare, aceasta preocupare trebuie discutata.

Prin urmare, continuam sa venim cu cei mai mari dezhidratatori alimentari din zilele noastre, care va vor permite sa va pastrati alimentele mai mult timp, storcand toata umiditatea. Doar facand acest lucru, deshidratoarele de alimente mentin continutul nutritiv al alimentelor neschimbat, ceea ce ar fi un lucru destul de pozitiv pentru toti cei care sunt sanatosi. In comparatie, cu exceptia cazului in care sunteti unul dintre acei indivizi care cumpara carne, fructe si legume toata saptamana simultan, atunci fiecare banut ar merita sa fie alocati pentru cel mai bun deshidrator de alimente.

Pe baza tipurilor de fructe si legume, va sugeram sa uscati alimentele timp de 7 – 12 ore pentru a va asigura ca acestea sunt complet uscate. Daca nu doriti alimente complet uscate pentru nicio justificare, atunci jucati-va cu timpul pentru a stabili claritatea perfecta si textura suculenta create dupa o deshidratare moderata.

Excelent pentru caise uscate, piei de fructe, fasii de fructe deshidratate, chipsuri de banane, mere uscate, struguri, banane, migdale, chipsuri de kale, bastoane de cartofi dulci, condimente si ierburi uscate, precum si alte gustari de fructe uscate nutritive uscate, nu este mai usor modalitate de a stoca alimente si de a crea mese nutritive de acasa pentru copii fara gusturi.

Cum functioneaza deshidratoarele alimentare

In cadrul dispozitivului in sine, deshidratarea nutritionala are efect. Cu toate acestea, exista doua metode diferite care sunt utilizate in cea mai mare parte. Este o tehnica care a fost inspirata de strategiile normale de deshidratare. Impreuna cu goluri minuscule, aceste masini vin cu rafturi pentru a promova o izolare generala superioara a produselor alimentare. Cea mai mare preocupare cu metodologia soarelui este ca exista o stabilitate redusa in procesul de deshidratare.

In comparatie cu rivalii sai, cateva parti din alimente ar putea contine mai mult lichid. Primul suspect este calea luminii. Deoarece nu exista nicio modalitate de a va asigura ca soarele se mentine in acelasi loc pentru a incalzi continuu alimentele pentru a le usca, veti obtine intotdeauna ceva partial deshidratat.

Pentru ca echipamentul sa functioneze, tehnologiile recente necesita energie, care apare ca un mic aragaz lent. Dezhidratatoarele vor avea mai multe recipiente in care alimentele pot fi prelucrate si deshidratate simultan. Distinctia inseamna ca activitatea nu este amestecata cu o aroma specifica. Pe langa depozitare, pot fi disponibile tavi detasabile.

Cadrele de uscare in cerc pot, de asemenea, transforma fiecare ciclu pentru a incuraja o deshidratare suficienta. Cand utilizati orice configuratie de temperatura, veti descoperi ca atunci cand temperatura este in intervalul cuprins intre 40 si 75 de grade Celsius, majoritatea modelelor va permit sa va uscati. Tratamentul poate dura intotdeauna cateva ore, dar in cazul deshidratarii solare, factorul de incalzire permite o deshidratare treptata, care este foarte greu de realizat.

De ce alimentele trebuie deshidratate?

Pe termen lung, puteti stopa cresterea bacteriilor din produsele alimentare. Desi alimentele sunt deshidratate, ele pot ramane depozitate o perioada prelungita de timp. Vi se va permite sa il utilizati pentru mai multe retete diferite.

Timp de cateva luni, afinele, capsunile, bananele si o serie de alte tipuri de fructe pot fi uscate si depozitate. Cateva dintre legumele care pot fi deshidratate si consumate sunt doar ceapa, varza, ardei gras, ciuperci si condimente. Prin uscarea carnii de vita, iti poti gati propria chewy pentru intimitatea casei tale.

Un deshidratator vegetal poate reduce la minimum risipa si va poate ajuta sa economisiti bani, indiferent daca sunteti un bucatar calificat sau va simtiti irositi multa mancare in fiecare saptamana. Legumele deshidratate vor supravietui pana la 8 ani. Fructele deshidratate vor rezista si la 5 ani. Folosirea doar a unui deshidratator alimentar s-ar termina si in alimente care dureaza mult mai mult decat conservele, care dureaza de obicei cinci ani.

Oamenii ar trebui sa deshidrateze fructe delicioase pentru toti fanii crocanti ai gustarilor, apoi sa le mangaie. Daca vrei doar sa fii crocant cu fructele tale, atunci deshidrateaza-le pentru o perioada lunga de timp. Fructele partial deshidratate nu vor dura mult si nu vor fi la fel de crocante.

Pur si simplu incercati sa va spalati alimentele, apoi taiati-le in fragmente inainte de a le introduce in deshidratatorul alimentelor. Faceti-o daca doriti sa scoateti pielea. Dar retineti, cu suprafata cea mai exterioara in loc, multe fructe, inclusiv mere, au un gust fin.

Cum sa alegi cel mai bun deshidrator electric din Romania

Asigurati-va ca verificati procedurile simple inainte de a intentiona sa cumparati un deshidratator pentru tine. Sursa de caldura si distributia fluxului de aer sunt importante. Dezhidratatoarele orizontale functioneaza de obicei cu o arhitectura foarte solida, care garanteaza livrarea consecventa a sursei de caldura si fluxul de aer. Si nu ofera dezavantaje pentru dezhidratatoarele verticale pentru alimente, altii vor face fata lucrurilor in mod eficient.

Cautati-l daca este usor de utilizat, posibil mai putine functii sau procese mai usoare sau ceva ce stiti cum sa functioneze. Trebuie sa va aratati o siguranta suplimentara folosind acei dezhidratori alimentari, desi exista inca alti dezhidratatori accesibili pe care trebuie doar sa-i incepeti si astfel puteti incepe sa faceti orice ati dori sa faceti.

Deshidratoarele de fructe si legume exista in capacitati multiple. Unul mic va fi suficient daca locuiti independent, dar daca faceti parte dintr-o familie mare si trebuie sa va indepliniti nevoile zilnice sau obiectivele de afaceri, optati pentru unul mai mare, cu capacitate mai generoasa.

Oricare dintre aceste functii suplimentare, cum ar fi termostat, oprire automata, numaratoare inversa, poate fi privita. Exista chiar mai mult decat putine moduri de a mentine alimentele uscate. Desi este mai frecventa utilizarea unui deshidratator, cealalta optiune pentru deshidratarea alimentelor este utilizarea metodei cuptorului. Online, veti descoperi o multitudine de sfaturi care va vor instrui despre cum sa deshidratati unele alimente folosind cuptorul electric sau un aragaz cu cuptor.

Varietatea de modele disponibile in Romania

Numarul limitat de marci este prima problema cu dezhidratoarele accesibile in Romania. Datorita transportului si a altor taxe, companiile de top nu sunt adesea accesibile sau sunt oferite la costuri ridicate.

O alta problema este restrictia de marca care permite accesarea unor versiuni fara tavi fara BPA. BPA induce dezechilibre chimice in organism si este asociat cu stari de sanatate si boli. Problemele cu inima si ficatul, problemele neurologice, astmul si diabetul sunt intr-adevar boli care pot aparea din materialele BPA.

Fiind construite cu gandul al consumatorul casnic, dezhidratatoarele alimentare sunt usoare. Avantajele utilizarii unui deshidratator variaza de la productia de fructe si legume, pana la carnuri. Va prelungi durata de viata a alimentelor. Avantajul aparent este ca extractia umiditatii descurajeaza aparitia microbilor si a ciupercilor.

Este sigur sa aveti alimente deshidratate. Fructele conservate, de exemplu, au fibra lor naturala. Fara zahar, sare si conservanti, fiecare aliment isi pastreaza culoarea, mirosul si aroma.

Aceasta este explicatia pentru care pentru un public cu optiuni mai sanatoase, deshidratatorul a castigat popularitate. Boabele deshidratate, de exemplu, pot fi folosite pentru a produce alimente nutritive, cum ar fi tartine de fructe in forma de piure si batoane de proteine organice.

Un deshidratator functioneaza foarte bine, indiferent daca va extindeti retetele originale sau va extindeti dieta pentru a oferi alimente uscate. Alimentele uscate pot fi procesate pana la un an, daca sunt la o temperatura stabila, in zona rurala europeana. Avantajele sunt conditiile care permit valoarea adaugata a reducerii deseurilor excesive.

Eficienta si usurinta in utilizare

Ventilarea cu aer incalzit este cel mai bun mod de a usca usor alimentele. Alimentele pot fi gatite in doar cateva ore in anumite versiuni de deshidratare a alimentelor.

La costuri de operare reduse, computerele functioneaza. Deci, economia este o alta explicatie pentru care, pe tot globul, aceasta inovatie a devenit populara. Pentru a evita stricarea, alimentele vor fi deshidratate la nouazeci procente. Numai un deshidratator alimentar produce proceduri rapide si castiguri optime.

Pentru a crea produse specifice pentru coacere, alimentele deshidratate pot fi rehidratate rapid. Este posibil sa adaugati mancare rehidratata la preparare, cum ar fi mancare pentru bebelusi, sosuri pentru paste, fructe pentru fursecuri si asa mai departe.

Este posibil sa folositi un deshidratator alimentar pentru a extrage umiditatea pentru a produce alimente gustoase, hranitoare si naturale. Semnificatia dietetica este adesea influentata de consistenta si aroma marfii utilizate.

Deoarece fructele si legumele ramase ofera o data de expirare prelungita de pana la doi ani, indivizii favorizeaza deshidratatorul. Datorita utilizarii deshidratorului alimentar, este comod sa ai camara plina pe tot parcursul anului.

Fara a se risipi mancarea, oamenii pot lua o planta considerabila de plante sau legume. Intr-un deshidratator, legumele care functioneaza bine includ cartofi, cartof dulce, varza, seminte de dovleac si fasole verde.

Cumpararea in vrac mentine costurile mai mici, care ar pierde in schimb. Este incredibil de util sa pastrati articolele care altfel vor fi rasfatate si sa le transforme in deserturi si gustari gustoase.

Alegere sanatoasa de fructe, legume si carne

Pentru deshidratarea alimentelor este necesar un singur ingredient, cum ar fi fructul sau leguma. Aceasta metoda este suta la suta organica si nutrientii sau fibrele intregului fruct va vor incanta.

In comparatie cu fierberea si gatitul la abur, valoarea nutritiva a alimentelor deshidratate nu este compromisa.

Poate functiona bine pentru a transforma fructele si legumele de baza in dulciuri si mese. Zaharul, grasimile trans si dioxidul de sulf gasit in alimentele ambalate afecteaza negativ oamenii. Dioxidul de sulf, in special, este adesea utilizat pentru a evita decolorarea. Exista intr-adevar intelegerea cat de distructive pot fi aceste articole. Dificultati precum dificultatile mucoasei intestinale, eruptiile cutanate si alergiile pot contribui la ele.

Nu exista o astfel de cheltuiala pentru propriile fructe si alimente uscate. Acestea ofera un mare beneficiu in lipsa de substante si arome artificiale.

Mai putin spatiu din camera de depozitare initiala este umplut de alimente uscate. Nu sunt necesare scurgeri electrice in frigider sau frigider. Pentru a obtine rondele de fructe si legume frumoase, folositi un feliator electric bun.

Depozitarea alimentelor deshidratate

Pentru gustarea ideala, mancarea trebuie depozitata in recipiente sau borcane sau pachete de blocare cu vid, care pot fi deschise in mod convenabil intr-o etapa viitoare.

Drumetiile si rucsacul sunt activitati populare romanesti si in acest scop, dezhidratatoarele sunt destul de utile. Dezhidratatoarele sunt flexibile, portabile si usor de transportat si sunt ideale pentru societatea urbana si modul de viata, care necesita deplasari zilnice si miscare continua.

Costurile crescute pentru electricitate sunt reduse. Mai ales in comparatie cu cuptoarele si cuptoarele cu microunde, care consuma mai putin energie, un deshidratator alimentar ofera multe beneficii. De exemplu, la niveluri mult mai mici decat cuptoarele rezidentiale normale, deshidratatorul alimentar ofera termostate personalizabile.

Este potrivit pentru uscarea alimentelor sub 50 de grade Celsius, care ar fi pragul de temperatura in care nutrientii si antioxidantii sunt considerati a fi protejati.

Poate cautati noi optiuni pentru gustari bogate in substante nutritive, dar sarace in grasimi. Pentru a purta rochii granola dimineata sau a schimba punga cu chipsuri la pranz, puteti oferi familiei voastre alegeri dietetice gustoase. Aducand depozitarea alimentelor intr-o alta etapa, un deshidratator electric de alimente disponibil pentru a indeplini aceste obiective. Lasa usa deschisa catre oportunitati infinite care in trecut se credeau prea complicate pentru a fi realizate.

Alege un dispozitiv mare sau mic

Astfel de dispozitive ar servi cu siguranta functiei lor fara indoiala. Daca cautati un dispozitiv mic pentru zone inguste sau un instrument inalt calificat pentru a sapa cu adevarat in deshidratarea in conditii de casa.

In ultimul timp, de cand oamenii au inceput sa cunoasca valoarea uscarii fructelor. Dezhidratoarele de fructe si legume primesc mai multa atentie din partea comunitatii. Alimentele uscate pot pastra un anumit volum de substante nutritive esentiale cu un deshidratator alimentar profesionist ca omologii lor proaspeti.

Dezhidratoarele alimentare bune incearca sa opreasca productia urata de bacterii si ciuperci, creand niveluri blande de caldura pentru a extrage lichid suplimentar din produs. La un anumit moment, masa este apoi pregatita pentru preparare si utilizare.

Este rapid sa folositi dezhidratante vegetale, iar deliciile si retetele nutritive pe care le ofera sunt bune pentru vegetarieni si vegani si pentru a va inveseli mesele de familie. Cu unul in casa ta, stii ca nu ne putem descurca fara el.

Atribute speciale a celor mai bune deshidratoare de fructe si legume

Gasiti acum toate caracteristicile cheie ale unui deshidratator, astfel incat sa puteti alege articolul potrivit pentru cerintele dvs. Verificati daca unitatea vine cu mai multe etape sau recipiente de uscare. Calculati cantitatea potentiala de alimente pe care urmeaza sa le uscati intr-un anumit punct. Testati locul sistemului de incalzire pentru a vedea ca fluidele nu se vor varsa direct in el.

Incepeti sa cautati pe Google pentru articole care au o putere de cel putin 400 W atunci cand evaluati variante. Mult mai bine este mai mult de 1200 W. Un cronometru integrat este un beneficiu al unui deshidratator placut, dar nu chiar o regula. In mod individual, avem tendinta de a obtine un ceas, astfel incat alimentele sa poata fi uscate in exces si, in esenta, arse.

Ai putea iesi din casa, te odihnesti, adesea cu o alarma cu sistemul deja pornit si atunci cand te trezesti sau te intorci, nu ar trebui sa te gandesti la benzile de fructe arse. Da, desigur, este posibil ca lucrurile sa nu fie complet deshidratate, dar este mai bine decat sa aveti rosii la gratar.

Pentru a usca diferite forme de hrana, ganditi-va la dezhidratatoare mai bine construite cu termostate personalizabile. O functie pe care o consideram negociabila ar fi aceasta.

Scenarii separate ale alimentelor se intaresc la temperaturi diferite. Carnea poate fi incalzita chiar mai usor decat alte fructe si, pentru a evita formarea bacteriilor si a mucegaiului, carnea este ceva ce ati dori sa terminati rapid.

Avantaje si dezavantaje

Persoanele casnice ar trebui sa deshidrateze tipurile de alimente cat doriti. Le veti usca in sezon daca va cultivati fructele si legumele organice si le conservati chiar si fara resurse energetice suplimentare, asa cum ati avea nevoie daca ar fi fost inghetate.

Obtinerea orificiului de aerisire in partea superioara sau laterala impiedica sursa de caldura sa fie lovita de particule, care pot amesteca mai multe gusturi in sistem. Afinele amestecate cu ceapa nu prea arata atat de gustoase. Masurati cantitatea oricarei unitati pe care o cumparati, astfel incat sa poata fi plasata, daca este necesar, intr-un dulap de bucatarie sau pe masa laterala.

In comparatie, atunci cand curentul electric cedeaza, acestea sunt inca sigure. Deshidratarea articolelor nu este la fel de intensa ca forta de munca ca conservele domestice. Utilizand absorbanti de oxigen si pachete desicante, puteti chiar pastra viata de depozitare a mai multor forme de alimente uscate in casa.

Astfel de masini pot fi utilizate de calatori si turisti pentru a deshidrata alimentele ideale pentru activitati de agrement. Intr-o cutie foarte subtire, compacta, pot transporta multa energie si minerale sanatoase, care pot fi rehidratate in orice moment.

Folosind produse din carne mai sanatoase si mai slabe si va mirosi delicios decat a cumparat supermarketul. Aduceti cateva mana de rosii uscate, porumb, ardei si asa mai departe in amestec daca doriti sa condimentati lucrurile cu o friptura sau paste si va adauga o atmosfera pozitiva. Folosind ingrediente deshidratate la suta la suta, in final se poate pune in aplicare o tocana completa.

Concluzie despre cele mai bune deshidratoare de alimente

Prin discutii intre bucatari proeminenti, ghiduri de gatit la domiciliu si site-uri web, exista intr-adevar un gadget culinar revolutionar pe care s-ar putea sa-l fi observat gasindu-si drumul prin web, deshidratatorul alimentar. Sistemul de blat scurge umiditatea din alimente precum carnea de vita, legumele si condimentele, nu doar depozitarea acestora si, in plus, amplificarea gustului.

Oamenii pot produce rapid delicatese, cum ar fi bare de granola, piele de fructe sau chipsuri de tortilla fara ulei, cu dezhidratante de fructe sau ierburi uscate, cum ar fi cardamom sau cimbru bland, cu mult mai mult gust decat lucrurile pe care le-ati obtine in recipiente. Este, de asemenea, un instrument perfect pentru experimentele de condimentare a ardeiului, ingrediente creative noi pentru paste si ceva numit praf de muraturi. Da, desigur, sunt usor de rulat si o modalitate perfecta de a mentine achizitiile in masa.

Pentru a te juca cu uscarea propriilor alimente, nu ai avea nevoie de un deshidratator alimentar. Puteti incerca sa le reproduceti rezultatele, uscandu-le treptat pe rafturile de racire ale bucatariei intr-un cuptor electric la un nivel scazut, daca sunteti implicat in producerea uneori a chipsurilor de legume si fructe uscate preferate. Dar un deshidratator de masa este o cheltuiala semnificativa daca cautati un mod usor si usor de utilizat pentru a stoca mese mai proaspete.

Oamenii s-au referit, de asemenea, la feedback-ul de la consumatorii reali cu privire la e-comerciantii cu amanuntul care au cumparat si au folosit echipamentul singuri pentru a-i sprijini sa cerceteze toate optiunile pentru a identifica deshidratatorul alimentar perfect pentru scopurile dvs.

Depozitati alimentele deshidratate in mod corespunzator

Pentru orice scenariu, pastrarea la bord a unui stoc de conserve este o idee buna, mai ales daca sperati sa nu mai mancati cat mai mult posibil. Cantitatea de conserve care poate fi cumparata este, de fapt, limitata de mai multe supermarketuri, asa ca acum este cea mai buna oportunitate de a va incerca norocul la decaparea dumneavoastra. In timp ce conservati, mergeti sezonier, astfel incat sa puteti conserva fructele si legumele la cele mai bune arome si, de asemenea, sa economisiti costul achizitionarii recoltei in sezon. Veti dori cateva recipiente de sticla cu huse din plastic, un ceainic foarte mare si ustensile de gatit pentru dispozitivul de prindere a borcanelor, toate acestea fiind ilustrate in aceasta referinta utila la conservare.

Un deshidratator poate fi un dispozitiv greu, dar daca doriti o bucatarie autosuficienta, cheltuielile in resurse si spatiu merita. Produsele proaspete pot fi transformate rapid de dezhidratante si dezvoltate in gustari si condimente stabili la raft. Datorita faptului ca sunt deshidratate si procesate in condimente uscate, carnea de vita, pasarile de curte sau somonul afumat pot fi transformate in sacadate, fructele pot fi deshidratate in piele de fructe, iar legumele precum rosiile si ceapa pot preveni deteriorarea.

Astfel de dispozitive optime au comentarii destul de bune si feedback pozitiv care explica de ce sunt atat de uimitoare, indiferent daca sunteti in cautarea unui gadget compact pentru spatii stramte sau a unui produs de nivel profesional pentru a profunda cu adevarat spre deshidratarea de casa.

Folositi cei mai buni dezhidratori electrici

Din moment ce tot mai multi cetateni incep sa inteleaga noile metode de uscare a alimentelor evitand aruncarea in aer a bugetului, dezhidratatoarele devin din ce in ce mai frecvente. Ideea ca alimentele procesate cu un deshidratator conserva aproximativ acelasi volum de vitamine si minerale ca unele dintre cele prezente in alimentele proaspete este mai interesanta.

Puteti gati convenabil fulgii de fructe sau fasolea coapta acasa folosind aceste dispozitive si adaugati-le in placuta dvs. de dragoste pentru quinoa vegana pentru a face o cina rafinata. Alimentele uscate nu se limiteaza doar la conservele de fructe; oamenii pot, de asemenea, usca carnea si o varietate de legume si ierburi cu ajutorul diferitelor idei de retete uscate si carti de retete de pe piata.

Este demn de remarcat faptul ca daca sunt fixate corespunzator intr-un recipient rezistent la umiditate si depozitate, legumele si fructele bine deshidratate vor dura cativa ani. Sunteti in locul potrivit daca va ganditi sa cumparati un deshidratator de masa pentru a va conserva produsele.

Dupa cum vor atesta nenumarati beneficiari primari, cu multe alte avantaje, deshidratarea este o operatie usoara. Acestea va vor spune de ce aveti nevoie de dezhidratatoare fantastice pentru alimente si cum sa obtineti unul pentru a va face viata mai simpla si mai sanatoasa. Ca un tratament, cel mai bun deshidratator alimentar disponibil in comert a fost, de asemenea, examinat pentru dvs.

Puteti sugera sa va luati deshidratatorul cu dumneavoastra daca va place sa calatoriti cu masina sau avionul. In astfel de conditii, cu scara limitata, dezhidratatoarele stivuibile se vor dovedi tovarasi perfecti. Dehidratatoarele stivuibile la punctele de acces ale scanerului corporal sunt de asemenea mici si nu declanseaza alarme. In cealalta parte, dezhidratatoarele metalice sunt mai grele.

Versiuni de deshidratator

Marfa este compusa din stive, fiecare stiva constand dintr-o tava pentru mentinerea alimentelor si ventilatie pe circumferinta, dezhidratatoare stivuite, in general lipsite de un capac exterior. Atunci cand sunt stivuite una peste alta, aceste stive ar trebui sa fie inchise astfel incat sa nu se scurga caldura din deshidratator. Ventilatorul este pozitionat in partea de jos si raspandeste aerul pe verticala, astfel sunt adesea denumiti ca dehidratatori de curgere verticale.

Dezhidratatoarele pentru containere si rafturi, care constau dintr-o cutie si rafturi, functioneaza la fel ca cuptoarele electrice. Intr-o maniera prestabilita, sunt introduse tavi si un ventilator din spatele ambalajului arde aer fierbinte prin alimentele de pe fiecare farfurie. Toate acestea sunt recunoscute ca deshidratatoare ale fluxului orizontal.

Versiunile stivuibile au orificii de ventilatie superioare si inferioare si, deoarece nivelurile rack-urilor ajung la 9 parti, sunt infame pentru caldura inconsistenta. Pentru a preveni uscarea excesiva a produselor, va puteti observa intoarcerea frecventa a rafturilor. A pune bani intr-un container mai larg si un model de raft ar putea fi mult mai fezabil daca aveti o tona de alimente de deshidratat frecvent, care par sa aiba aerisire in spate si sa usuce uniform toate rafturile.

Ar trebui sa taiati rafturile intr-o cutie si un tip de deshidratator de raft daca trebuie sa uscati produse alimentare mari si sa aveti incredere ca produsul va fi uscat uniform. Pentru cele stivuibile, acest lucru nu este fezabil, deoarece rafturile se potrivesc strans. Alternativ, un deshidratator stivuibil, cu o utilizare mai mare, este perfect daca va asteptati la cresteri neasteptate ale cantitatii de alimente pe care intentionati sa le uscati.