Cea mai ieftina combina frigorifica – top recomandari pentru 2020

Daca esti in cautarea de Cea mai ieftina combina frigorifica sau frigider, no frost sau clasic, din inox sau side by side, in Bucuresti sau oriunde in tara, te ajutam sa faci alegerea potrivita. Oferte la astfel de modele ieftine pot fi gasite pe Emag, Dedeman, Altex. Totusi, trebuie sa stii cum sa obtii maxim din bani putini, cele mai bune combine frigorifice ieftine pot fi alese cu usurinta daca tii cont de cateva criterii.

Compara cele mai ieftine combine frigorifice

Sunt modele ieftine pe piata, care si-au aratat fiabilitatea in timp, apetitul redus la energie electrica si au un spatiu generos de depozitare. Mai jos poti sa vezi care sunt acestea.

Arctic AK54305+

Arctic este cunoscut pentru combinele frigorifice prietenoase cu bugetul. Au demonstrat a fi fiabile si nu sunt capricioase. Pentru un pret extrem de bun, obtineti 291 litri volum interior, clasa energetica A+. Este un model pe care nu il vei auzi foarte mult, are doar 40 dB. Termostatul reglabil de va ajuta sa ajustezi intensitatea si puterea de racire. Nu este no frost, are un sitem de racire static, dar acest lucru nu-l impiedica sa-si faca foarte bine treaba.

Cea mai ieftina combina frigorifica

Volum: 291 l
Eficienta energetica: A+ (267 kWh)
Sistem racire: Static
Silentiozitate: 40 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: Termostat ajustabil, Fast Freeze

VEZI CEL MAI BUN PRET

Albatros CFX34A+

Acest model de la Albatros este foarte practic, si la unul din cele mai mici preturi de pe piata. Acesta vine si cu o garantie extra de 3 ani, deci poti fi linistit de fiabilitatea acestuia. Are un apetit moderat si clasa energetica A+, si un volum intern bun de 273 litri utili. Termostatul reglabit te va ajuta sa reglezi temperatura interioara, iar picioarele ajustabile vor facilita instalarea si amplasarea acestuia. Si cel mai important – acest model este No Frost, ceva nemaintalnit la acest pret.

Albatros CFX34A+

Volum: 273 l
Eficienta energetica: A+ (237 kWh)
Sistem racire: No Frost
Silentiozitate: 42 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: Termostat reglabil, Picioare ajustabile

VEZI CEL MAI BUN PRET

Samus SCW340A+

Samus este o marca romaneasca de electrocasnice, care s-a dovedit a produce aparate bune, fiabile si la un pret redus. Acest model este incapator, eficient energetic si are rafturi din sticla securizata. Ofera un raport calitate pret calitate bun, si ofera exact ceea ce promite, putere de racire indiferent de circumstante, fie vara sau iarna.

Samus SCW340A+

Volum: 273 l
Eficienta energetica: A+ (237 kWh)
Sistem racire: Static
Silentiozitate: 42 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: Sticla securizata

VEZI CEL MAI BUN PRET

Cum alegi cea mai ieftina combina frigorifica

Este posibil sa gasesti o combina ieftina si buna, cu un raport pret calitate excelent si cu optiuni de baza pentru un frigider la aceasta categorie de pret. Daca tot vine vorba de pret, acestea incep de la 900 RON si cresc in dependenta de volum, clasa energetica, marca si optiunile extra.

Am sanse sa gasesc combine frigorifice no frost ieftine?

Da, este posibil. Spre exemplu, modelul Albatros prezentat mai sus, are sistem de racire No Frost, si costa in jurul a 1000 RON. In general, la acest nivel de pret, aproape toate modelele au sistem de racire static, sau uneori Low Forst. Daca gasiti o combina frigorifica ieftina No Frost, poate fi o afacere buna. Nu uitati insa sa cititi recenziile si parerile utilizatorilor inainte de a procura aparatul electrocasnic.

E importanta clasa energetica?

Clasa energetica este foarte importanta. Cele mai bune combine frigorifice ieftine au clasa energetica A+. Desigur, daca aveti posibilitatea financiara de a opta pentru un model A++ ar fi si mai bine. Investitia initiala se va amortiza cu timpul datorita facturii la curent mai mici pe care o veti primi. Diferenta intre clasele energetice la consum, poate fi simtitoare si ar trebui luata in considerare.

Marimea combinei frigorifice

La un pret redus, puteti opta atat pentru un frigider incapator cu o capacitate de aproape 300 litri, cat si unele mai mici cu capacitati de pana in 250 litri. Nu trebuie neaparat sa optati pentru cea mai mare combina frigorifica, ci pentru cea mai potrivita nevoilor pe care le aveti. Poate nu aveti nevoie de foarte mult spatiu, si mai degraba optati pentru ceva mai compact si cu un consum de energie mai redus. Alegerea va apartine, noi putem doar sa venim cu recomandari, capatate in urma experientei de interactiune cu diverse combine frigorifice.

DISCOUNT LA RESIGILATE DIN
15 august 2020