Cea mai buna rasnita de cafea

rasnita de cafea buna

Daca iti place sa prepari cafeaua de la A la Z, trebuie sa stii care este cea mai buna rasnita de cafea boabe electrica. Aceasta poate fi manuala, automata, profesionala. Ca si constructie, poate fi cu dozator, cu discuri din ceramica, din inox, puternica. Poti macina cafea boabe, condimente, zahar sau nuci. Noi te vom ajuta cu informatii despre cum sa gasesti o rasnita ieftina, preturi, pareri si reduceri. Poti vedea acest Bosch TSM6A013B.

Cele mai bune rasnite de cafea – TOP 10 modele noi

Gaseste cele mai bune rasnite de cafea de vanzare pe eMag, Altex, MediaGalaxy sau Flanco. Gasesti o varietate mare de produse in magazinele din Bucuresti, Cluj, Oradea, Iasi, Timisoara, Arad, Constanta.

Rasnita de cafea Bosch TSM6A013B de 180 W

rasnite de cafea bune

Cutit otel inoxidabil
Recipient 75 grame
Functionare doar cu capac fixat
Ofera un grad fin de macinare
Viteza macinare – 150 g/min
Protectie supraincalzire
Greutate 0.618 Kg

Rasnita cafea DE’LONGHI KG200

rasnita cafea de top

Puteti macina o cantitate de la 4 pana la 12 cesti de cafea
Recipientul detasabil dedicat boabelor de cafea are o capacitate de 90g
Rasnita este rezistenta, avand lamele de slefuire din otel inoxidabil
Contine o perie special conceputa pentru curatarea si intretinerea recipientului
Multumita sistemului PUSH procesul de rasnire este activat prin apasarea capacului
Puteti extrage cu usurinta recipientul dedicat cafelei
Sistem anti-alunecare

Rasnita de cafea De’Longhi Dedica KG 520M

rasnita de cafea boabe profesionala

Permite macinarea in 18 trepte diferite, potrivite pentru toate tipurile de cafea
Aroma cafelei poate fi reglata prin cele 3 setari de intensitate
Espresso direct in portafiltru sau puteti macina cafeaua direct in recipient pana la 14 cesti
Display digital LCD
Putere 150 W
Capacitate 350 g
Greutate 2.75 Kg

Rasnita automata pentru cafea Graef CM802

rasnita-de-cafea-automata-buna

Cantitate ajustabila
40 de grade de macinare a cafelei
Capacitate de pana la 12 portii
Rasnire pentru diverse tipuri de cafea (espresso, cafea la filtru, presa franceza etc.)
Potrivita pentru familii mici si mari
Lamele de inox si motorul cu viteza mica previn pierderea aromei cafelei
Insertie antistatica

Rasnita de cafea ECG KM 1412 Aromatico

cea mai buna rasnita de cafea electrica

Putere de intrare 200 W
Sistem cu bavuri: include 2 placute de rasnire ce macina cafeaua
18 setari de macinare de la foarte fin pentru Espresso, pana la grosier
Bol mare, transparent pentru cafea boabe
Buton rotativ pentru controlul cantitatii macinate
Protectie la supraincalzire
Functie de oprire automata

Rasnita de cafea Melitta® MOLINO

rasnita manuala de cafea

17 setari individuale de macinare
Eficienta din punct de vedere energetic
Componente detasabile usor de curatat
Disc, recipient pentru cafea si capac
Cafeaua macinata este colectata intr-un recipient detasabil
Consum redus de energie si oprire automata
Putere 100 W

Rasnita electrica Tefal GT1108

rasnita electrica buna

Rasniti printr-o simpla apasare de buton
Rasniti eficient boabe de cafea, condimente, nuci si nu numai
Ingredientele sunt macinate rapid, iar textura este uniforma
Lama si recipient din inox
Lama si recipientul din inox nu influenteaza gustul ingredientelor
Functie Pulse
Sistem de siguranta

Rasnita de cafea Krups GVX242

rasnite de cafea ieftine

Sistemul de rasnire a cafelei evita supraincalzirea
Selectorul de finete are 17 pozitii de la fin la grosier
Selector ceasca pentru 2-12 cesti
Capacitate de 200g a palniei de alimentare cu cafeaua boabe
Indepartarea zatului pentru o curatare usoara
Capace duble de siguranta
Perie de curatare inclusa

Masina de tocat cafea CYTHERIA manuala

rasnita de cafea manuala

Masina de macinat manuala
Proiectare in stil antic
Perfect pentru magazinele de cafea
Suport din lemn, bol metalic
Bol din colorat din bronz si manivela
Suport din lemn
Greutatea produsului: aproximativ 500g

Rasnita de cafea Gorenje SMK150 W

rasnita pentru condimente si nuci

Intreruptor de siguranta
Sistem stocare cablu
Temporizator
Capacitate 40 g
Putere 150 W
Material lame Inox
Utilizare casnica


Care este cea mai buna rasnita de cafea

rasnite de cafea puternice

Cafeaua macinata nu se compara niciodata cu aroma si parfumul boabelor intregi. Si asta pentru ca cafeaua cu adevarat excelenta este preparata in intregime din boabe prajite recent. Cu cat timpul dintre prelucrare si pastrare este mai mare, cu atat ar fi mai slabe proprietatile de aroma si aroma. In consecinta, cea mai buna rasnita de cafea este un element important pentru orice pasionat de cafea.

Si aici va vom ajuta sa stabiliti cum sa selectati o rasnita de cafea buna, in special ce cerinte sa luati in considerare mai intai. Vedem care sunt cele mai bune pentru uz casnic si care sunt potrivite pentru managerul magazinului de cafea.

Dupa examinarea acestor proprietati esentiale, ar trebui sa luati in considerare functionalitati suplimentare, cum ar fi siguranta excesiva la caldura, controlul pulsului, containerul, contorul de sectiuni, ceasul, mecanismul de infasurare a cablurilor, precum si inaltimea, greutatea si culoarea sistemului.

Exista doua stiluri de instrumente, bazate pe mecanismul de slefuire. Rotativ de cutite care se rotesc rapid. Pietrele de moara sunt doua discuri care au impamantat boabele.

Rasnitele cu cutite rotative sunt de obicei mai putin costisitoare. Acest lucru este valabil in special pentru versiunile cu putere redusa si fara borcan pentru cafea macinata. Puteti macina cu usurinta nu doar cafea, ci si alte lucruri cu ajutorul lor. De exemplu cereale, nuci, condimente si multe altele. Chiar si asa, macinarea nu este constanta, iar viteza sa difera din cauza perioadei de functionare a produsului.

Ce tip de cea mai buna rasnita de cafea sa alegi

Puneti capat cautarii versiunii rotative daca sunteti ingrijorat de scara compacta a masinii. Nu doar cafeaua, ci si alte articole, cum ar fi cerealele, ar fi prajite. Sunteti intr-un program scazut. Ai prepara cea mai mare parte cafea intr-un turc.

Pana la achizitionarea unei rasnite cu discuri, asigurati-va ca il aveti cu adevarat nevoie, deoarece este cu multe ordine de marime mai costisitor decat cea mai buna rasnita de cafea rotativa. Este recomandat sa o achizitionati daca doriti sa obtineti cafea la cel mai inalt nivel, macinata uniform, chiar si fara incalzire minima. Grosimea macinarii si omogenitatea acesteia sunt esentiale, deoarece veti gati diferite tipuri de cafea intr-o multitudine de setari. Ati rasni o cantitate semnificativa de cafea simultan.

Cu cat forta rasnitei este mai mare, cu atat cutitele sau pietrele de moara se rotesc mai repede. Pentru rasnitele de cafea rotative, rezistenta este esentiala. Selectati un sistem cu o putere de 150W sau mai mare pentru a va asigura ca boabele sunt macinate in mod egal in masina de rotatie fara caldura excesiva. Rasnitele mici macina mai putin uniform, dar sunt mai putin costisitoare. Nivelul optim de putere pentru rasnitele de cafea este de aproximativ 80 de wati.

Viteza de rotatie si capacitatea rasnitei

Viteza optima de rotatie decide cat de usor puteti produce volumul adecvat de cafea macinata. Chiar si asa, la viteze mari, boabele pot arde, iar bautura poate dezvolta un gust acru.

Productivitatea este o masuratoare despre cate kg de cafea macinata veti produce intr-o ora. Puteti face acest lucru numai daca achizitionati cea mai buna rasnita de cafea pentru o cafenea, deoarece utilizarea interna nu necesita macinarea zilnica a unei cantitati mari de boabe.

Daca sunteti ingrijorat de protectia produsului si de ritmul in care acesta macina cafeaua, selectati un sistem care sa integreze un vas pentru cafea macinata. Cu toate acestea, daca masuratorile produsului sunt esentiale pentru dvs., imaginati-va rasnite de cafea rotative fara borcan pentru cafea macinata. In plus, un rasnita de cafea cu un borcan pentru cafea macinata este inclus pentru un serviciu mai convenabil si sanatos. Cutitul rotativ poate provoca leziuni. Pierdeti timp suplimentar razuind cafea de pe lame.

Atunci cand selectati o rasnita rotativa, este esential sa luati in considerare dimensiunea sarcinii si doza totala de macinare. Daca sunt mult mai mari decat volumul de cafea pe care il macinati de obicei la un moment dat, consistenta macinarii ar avea de suferit. Incarcarea necorespunzatoare a containerului instrumentului duce la macinarea neregulata.

Acest lucru nu se extinde, totusi, la rasnitele de cafea din piatra de moara. Sunt capabili sa macineze cantitati mici de cafea in mod uniform, inclusiv in cantitati mari. Masinile de rasnit cafea bune echipate cu un recipient va permit sa macinati nu toate boabele simultan, ci in etape – cate o parte la un moment dat.

Nivelurile de macinare la o rasnita de cafea buna

Dimensiunea particulelor de cafea macinata este calculata de nivelul de macinare. Diferite macinari sunt utilizate pentru o varietate de metode de preparare a cafelei.

Foarte grosier, de dimensiuni adecvate pentru utilizarea cu o presa franceza sau o masina de cafea picuratoare. Ideal pentru utilizare cu un espressor manual. Perfect pentru gatit intr-o bucatarie turceasca. Macinare extra fina pentru cel mai bun espressor automat. Pudra pentru a fi folosita intr-un turc pentru a produce cafea orientala.

In plus, nivelul de macinare are un impact asupra aroma, mirosul si calitatea bauturilor. Cu cat gradul este mai gros, cu atat boaba este mai fina, cu atat aroma si mirosul sunt mai pronuntate, cu atat este mai acida aroma si cu atat mai usor se poate bea bautura. Conform specialistilor, exista suficiente niveluri de macinare pentru a crea cafea cu o varietate de arome folosind fiecare metoda.

Nivelul de zdrobire in pietre de moara este controlat prin ajustarea decalajului dintre pietre de moara – cu cat decalajul este mai mare, cu atat boabele sunt mai mici. Prin urmare, gradul de macinare este independent de perioada de functionare a produsului si de viteza de rotatie a pietrelor de moara, ceea ce reduce necesitatea incalzirii cafelei in rasnita de cafea.

In plus, cea mai buna rasnita de cafea rotativa are capacitatea de a modifica gradul de macinare in functie de viteza de rotatie a cutitului. Chiar si asa, la viteza maxima, cafeaua se poate supraincalzi sau chiar arde.

Materialul de constructie

Nivelul de functionare si longevitate al instrumentului sunt determinate de materialul utilizat la fabricarea cutitelor sau pietrelor de moara, precum si de cadrul produsului.

Majoritatea versiunilor rotative sunt construite din plastic. Chiar si asa, este posibil ca acesta sa fie unic. De exemplu, plasticul ABS de inalta calitate ar depasi ABS-ul standard.

Versiunile cu caroserie metalica sunt mai robuste si mai robuste. Sunt mai rezistente la accidente si alte forme de contact fizic. Totusi, au un dezavantaj major – sunt mai mari. Daca doriti sa tineti cea mai buna rasnita de cafea sau sa o comutati in mod regulat, este preferabila una din plastic.

Cutitele sunt fie construite din otel inoxidabil, fie dintr-o combinatie de metale. Puteti inspecta vizual consistenta obiectului, deoarece procesul nu este ascuns in instrument, asa cum este cazul rasnitelor rotative de cafea.

Functii extra la cea mai buna rasnita de cafea

Functiile adaugate nu sunt caracteristici principale si fiecare client trebuie sa isi evalueze propria nevoie.

Cand sistemul se apropie de punctul de caldura excesiva, acesta se opreste imediat. Aceasta elimina riscul de deformare. Faza de impuls este necesara pentru macinarea produsului solid. Daca achizitionati cea mai buna rasnita de cafea in alte scopuri decat macinarea cafelei, modul puls este un must-have.

Distribuitorul permite macinarea doar a unei fractiuni din boabe in cantitatea incarcata. Poate fi programat automat sau manual. Contrar Aceasta este o caracteristica avantajoasa pentru un rasnita de cafea folosita intr-o cafenea locala. Il veti folosi pentru a mentine numarul de boabe consumate si parti vandute de cafea.

O functie utila pentru rasnitele rotative de cafea este ceasul. Va permite sa controlati cu precizie cantitatea de timp necesara pentru macinarea resurselor brute intr-o masura rezonabila. Aparatul de infasurare a cablului Va solicita sa il ascundeti astfel incat sa nu blocheze sau sa rasuceasca unitatea atunci cand nu functioneaza.

Sfaturi importante

Cantarul si greutatea sunt cruciale in bucatariile limitate si in care masina ar fi transportata in mod regulat. Masuratorile compacte sunt caracteristice instrumentelor rotative, versiunile cu carcase din plastic si sistemele fara un bol separat pentru produsul macinat.

Finisajele ar trebui sa se coordoneze cu majoritatea echipamentelor din sala de mese. Retineti, totusi, ca amprentele digitale si resturile vor fi usor evidente pe finisajul lucios intunecat, in timp ce orice razuire sau ranire pe carcasa neagra mata va fi invizibila. Daca nu sunteti obisnuiti sa va pasati de vase, preferati-le pe cele gri sau albe.

Daca achizitionati cea mai buna rasnita de cafea pentru uz rezidential si nu doriti sa faceti o bautura intr-o masina de cafea, nu este necesar sa cheltuiti excesiv pentru aceasta. Luati in considerare versiunile rotative cu o capacitate de incarcare limitata, dar cu o putere mare.

Daca trebuie sa procesati nu doar cafeaua, ci si alte lucruri, investiti intr-o rasnita rotativa cu o dimensiune mai mare. Astfel incat sa puteti procesa un numar mare de cereale simultan. Si o caracteristica de impuls construita pentru resurse brute puternice.

Daca aveti de gand sa produceti o bautura intr-o masina de cafea, nu economisiti varianta de macinat a rasnitei de cafea, deoarece consistenta cafelei preparate in dispozitiv este direct legata de asemanarea macinarii. Cand achizitionati un obiect gadget de restaurant, cautati slefuitoare cu o gama larga de setari de slefuire, fiabilitate remarcabila, un dozator personalizabil si un contor de componente.

Daca portabilitatea este o problema, selectati versiunile rotative din plastic usor, fara cos pentru continut casat si prevazute cu un sistem pentru infasurarea unui fir.

Aspecte privind rasnita de cafea

Cele mai bune rasnite de cafea sunt scumpe, dar consistenta macinarii justifica cheltuiala. Acest tip de dispozitiv macina cafeaua uniform si fara a o incalzi.

Pentru a macina boabele cu precizie, trebuie sa porniti rasnita pentru o perioada indelungata de timp, determinand rasnita si, astfel, cafeaua, sa o incalzeasca. Cand boabele de cafea sunt incalzite in unitate, isi pierd unele dintre ingredientele naturale, ceea ce are un efect negativ asupra aromei si parfumului bauturii procesate. Si cand boabele sunt prea fierbinti, fumeaza, conferind o aroma amara cocktailului.

Observati rata de macinare optima, indiferent daca va place cafeaua solida sau daca ati gati o cantitate imensa de cani simultan. Pentru cei care doresc o bautura mai slaba, doza minima de macinare este esentiala pentru a evita macinarea prea multa cafea.

La ce se folosesc rasnitele de cafea

Puteti achizitiona cafea prajita si apoi puteti achizitiona boabe intregi. Le puteti praji oricum si apoi le macinati cu cea mai buna rasnita de cafea. Acesta este modul in care acest gadget extrem de util se dovedeste eficient. Rasnita de cafea de utilizat, cum sa va directionati si, de asemenea, modul in care acestea variaza.

Pentru altii, procesul de preparare a cafelei este un intreg proces si sunt dispusi sa dedice mult efort pentru a experimenta de fapt o ceasca de bautura amara.

Modelele mecanice, pe de alta parte, sunt un adevarat omagiu adus istoriei. S-ar putea sa traiasca. Majoritatea persoanelor considera ca espresso-ul macinat cu mana este metoda potrivita si, prin urmare, sunt gata sa aduca manerul rasnitei de cafea inainte de a se obtine calitatea perfecta. Intr-adevar, astfel de idei au dreptul sa ramana, intrucat echipamentele manuale, in ansamblu, au un stil retro distinctiv, care arata fantastic in fiecare casa, chiar daca sunt rareori folosite.

Avand in vedere antichitatea lor viuala, acestea sunt complet capabile de macinare datorita unei serii unice de pietre de moara, pe care le vom explora mai jos. In plus, un astfel de rasnita de cafea ofera o amintire remarcabila pentru gazda din camera.

Electricitate printre cei care dispretuiesc munca fizica. La apasarea unui comutator, puteti crea o cafea superba si, in cateva momente, veti obtine o gramada intreaga de cafea proaspat macinata, multa pentru cateva bauturi. Exista multe capabilitati si sisteme de lucru.

Cu cat unitatea este mai eficienta, cu atat mai multe boabe de cafea se va reduce la praf in mai putin timp. Este logic sa cumparati rasnite de cafea extrem de puternice numai pentru aplicatii cu cerere generala care necesita o eficienta ridicata. Eficienta macinarii nu este determinata de puterea, ci de natura mecanismului.

Dispozitive de macinare de diferite tipuri

De-a lungul dezvoltarii masinilor de macinat cafea, acestea au inlocuit o serie de dispozitive de macinat boabe de cafea. S-au dezvoltat doua forme distincte. Cea mai buna rasnita de cafea e un dispozitiv relativ vechi care merge pana in anii 50. In ceasca de macinat cafea, este montat un cutit specializat, care macina boabele cu o apasare de deget. Deoarece acest aspect nu se poate lauda cu igiena sau chiar cu macinarea, nu este potrivit pentru anumite bauturi, cum ar fi americano, unde este esential sa mentineti o macinare uniforma.

Oamenii pot prepara cafea doar dintr-un rasnita de cafea buna rotativa intr-un mocha, un gheizer sau o cafetiera prin picurare, unde sistemul pregatitor necesita o perioada excesiva de timp. Inutil sa spun ca punerea varfurilor degetelor intr-un astfel de dispozitiv nu merita riscul. Un cutit accesibil care se roteste cu o viteza rapida nu este un semn bun. Pe o anumita perioada de activitate, cutitele se incalzesc, scazand performanta cafelei.

Mai degraba decat un cutit, cea mai buna rasnita de cafea foloseste o structura de bavuri strans distantate pentru a macina boabele de cafea la dimensiunea de particule dorita. Sunt mai scumpe decat cutitele, dar considerabil mai eficiente.

Daca utilizati aceasta rasnita de cafea, pietrele de moara ar putea deveni plictisitoare. In aceasta situatie, macinarea poate deveni neregulata, rezultand o bautura amara preparata pentru unele cafele si fripturi. Pentru a evita acest lucru, nu economisiti costul unei unitati de piatra de moara.

Cea mai buna rasnita de cafea, pe de alta parte, este automata. Sunt capabili sa macine boabe intr-o cantitate stabilita de piese, nivelul lor de macinare este usor de reglat, iar pietrele lor de moara nu se incalzesc. Mai sigur, deoarece toate piesele taiate se gasesc in corp. Creste cantitatea de spatiu disponibil.

Reglare pentru cea mai buna rasnita de cafea

Daca sunteti un iubitor de cafea simplu, nu va trebui sa schimbati nivelul de macinare. Pe de alta parte, altcineva ar avea de fapt nevoie de aceasta caracteristica pentru a ajusta eliminarea. De exemplu, macinarea utilizata intr-un americano traditional este distincta de cea folosita in espresso. Rasnitele extensibile au de obicei autocolante care va ajuta sa macinati corect cafeaua sau puteti afla despre acestea in manuale.

Daca cea mai buna rasnita de cafea este selectata pentru ospitalitate, aceasta ar trebui sa ofere cea mai mare cantitate de macinare posibila pentru a satisface chiar si consumatorii cei mai exigenti. Va rugam sa retineti ca gradul de macinare a boabelor de cafea apare pana la un anumit nivel la rasnitele rotative de cafea, ceea ce inseamna ca, indiferent cat de tare ati impinge manerul, macinarea va ramane constanta. Cu toate acestea, puteti incalzi cutitul, care ar topi cafeaua in pahar.

Corpul rasnitei de cafea

Sistemul la cea mai buna rasnita de cafea este compus dintr-un motor electric si o cavitate cu o ceasca de cafea care gazduieste fie un cutit rotativ, fie pietre de moara. Boabele de cafea sunt aruncate direct in galeata unui rasnita de cafea rotativa folosind un cutit, unde sunt macinate. In aceasta situatie, este de preferat sa deblocati in mod regulat recipientul si sa inspectati omogenitatea prelucrarii pe tot parcursul procesului de macinare.

In pietre de moara, boabele sunt varsate intr-o portiune diferita inainte de a fi trimise la pietrele de moara de macinat, unde sunt macinate in faina. Rezultatul final este apoi varsat intr-o alta portiune. Prin urmare, productia va fi in continuare cafea macinata la fel. Numai cantitatea generata va varia in functie de perioada de functionare.

Cunoscatorii cafelei nu pledeaza pentru macinarea unei cantitati semnificative de boabe de cafea dintr-o data. Cu toate acestea, sugereaza prepararea unei parti a substantei timp de trei zile pentru a impiedica evaporarea uleiurilor esentiale din substanta. Prin urmare, nu exista niciun motiv sa achizitionati un rasnita de cafea cu un castron mare pentru casa dvs. Chiar daca aveti o casa mare in care toata lumea se bucura de cafea proaspata.

Cand vine vorba de materialul la cea mai buna rasnita de cafea, instrumentele metalice sunt considerate cele mai robuste si robuste, deoarece va pot sprijini cu sarguinta pentru o perioada lunga de timp. Chiar si asa, daca incercati sa reduceti costurile, rasnitele de cafea din plastic nu sunt subordonate rasnitelor metalice din punct de vedere al consistentei. Daca sunt aruncati catre indivizi, trebuie tratati cu grija, deoarece pot provoca daune materialului plastic.

Optiuni care pot fi utile la o rasnita electrica buna

Metoda impulsului este o structura in care puterea motorului electric este proportionala cu cat de greu este apasat butonul de pornire. Folosit pentru a macina unele forme de cafea, cum ar fi boabele verzi, si in cazurile in care este necesara vigilenta.

Cand cutitul devine prea fierbinte pana la contaminarea nu numai a cafelei, ci si a dispozitivului, dispozitivul ar opri imediat motorul inainte sa se raceasca complet.

Cand capacul este deschis, se produce blocarea automata. Datorita existentei componentelor mecanice in recipientul pentru boabe, in special in rasnitele de cafea rotationale, aceste masini se pot transforma in adevarate dispozitive de cosmar capabile sa provoace rani grave. Aproape toate rasnitele de cafea au un mecanism special pentru fixarea cutitelor si a pietrelor de moara in timp ce capacul aparatului este lasat deschis sau nu este bine inchis.

Pentru cea mai buna rasnita de cafea, cu o singura atingere, rasnita poate continua sa functioneze inainte de a o intrerupe manual sau de a suna cronometrul. Produsele care implica apasarea continua a tastelor sunt favorizate, deoarece sunt considerate mai stabile. Daca nu aveti un borcan pentru cafeaua macinata, acest recipient din rasnita poate fi util.

Ceasul va va ajuta sa decideti perioada optima de macinare pentru fiecare forma de cafea. Punctul critic este sa eviti sa treci peste bord cu prajirea; altfel, eforturile tale ar fi in zadar. Incercati sa cumparati boabe de cafea pre-prajite daca nu sunteti constienti de abilitatile dvs. de prajire.

Rasnitele de cafea incredibil de calificate au monitoare incorporate care calculeaza automat cantitatea necesara de cofeina per cana de bautura, permitandu-va sa scapati de pericolul de a nu dormi suficient sau de a o complica excesiv cu pulbere.

Ce grad de macinare este potrivit

Mecanismele de procesare dicteaza forma la cea mai buna rasnita de cafea. In variantele mecanice, nivelul de macinare este controlat de un arbore. Poate fi marit sau micsorat usor. Cu toate acestea, macinarea va ramane perfecta. Aceasta cafea poate fi preparata intr-o presa franceza dotata cu un dispozitiv de macinat fin.

Cand nu va ganditi sa invartiti moara seara, o masina de macinat automat de cafea in stil piatra de moara este o optiune mai sigura. Doua pietre de moara cu un decalaj variabil intre ele sunt continute in interiorul invelisului de cereale. Puteti regla nivelul de macinare pe acesta de la fin la praf, mediu si grosier.

In cea mai mare parte, macinarea boabelor ramane constanta intr-un rasnita de cafea de tip cutit. Ca urmare, pulberea nu este standardizata ca marime. Daca mutati sticla, veti vedea particulele mici care se aduna pe parti, bucati uriase in centru si parti de mijloc pe margini. Bautura devine apoasa ca urmare a acestei macinari.

O parte din aroma acra a bauturii se datoreaza perioadei de imbatranire petrecute pe cutitele rasnitei de cafea. Cu cat bobul se misca mai repede, cu atat s-ar supraincalzi mai des. Ca urmare, intrerupeti frecvent serviciul dispozitivului pentru a verifica nivelul de macinare.

Alegeti versiunile de cutit rezistent pentru a preveni frustrarea amara. Cutitele lor trebuie sa fie detasabile. Orice altceva, o aroma neatragatoare este inevitabila. Praful de cafea se acumuleaza sub cutite si este imposibil de dezinfectat. Acest lucru are un impact asupra gustului urmatoarei macinari la orizont.

Selectarea unui fel de rasnita de cafea

Apararea impotriva amaraciunii este data de componentele din piatra de moara. Pulberea zdrobita este transferata automat intr-o sticla diferita. Atunci cand selectati cea mai buna rasnita de cafea, trebuie sa va amintiti doi factori. Viteza de rotatie ar trebui sa fie intre 450 si 550 de rotatii pe minut. Pana cand nu se face acest lucru, boabele pot sa nu se macineze corect. Forma sticlei folosita pentru a varsa cafea macinata. Totul este macinat pana la ultima samanta din teava. Particulele de cereale raman in jurul marginii buncarului de-a lungul bobului cilindric. Trebuie scuturat temeinic pentru a se asigura ca nu ramane nicio urma.

Este inutil sa alegeti un rasnita cu un borcan mare de fasole. De asemenea, boabele bine ambalate isi pierd aroma dupa trei sau patru saptamani si chiar mai usor daca rasnita de cafea se scurge.

Luati in considerare atributiile unui slefuitor atunci cand faceti selectia. Pentru a macina boabele in 5 sau 9 cani, nu sunt necesare cantitati. Pur si simplu setati reglementarea la o divizie adecvata. Rasnita de cafea are un sistem de blocare dubla. Rasnita de cafea poate functiona corect daca capacul recipientului pentru boabe este inchis si incarcatorul de cafea macinat este pozitionat corect.

Ce setare de macinare este ideala pentru o rasnita de cafea

Cea mai mare parte a ingredientelor naturale ale cafelei se evapora dupa o jumatate de ora de macinare. Adevaratii entuziasti produc aceasta bautura exclusiv din cereale cu o singura origine. Drept urmare, va trebui sa aveti propriul taietor de cafea pentru a gusta micul dejun gustos si aromat dimineata.

Pentru a produce cafea acasa, care se compara in mod favorabil cu bauturile preparate de barmani cu experienta, veti avea nevoie nu numai de un aparat de cafea decent sau de un aparat de cafea, ci si de un rasnita. Rasnitele de cafea pot fi de tip cutit sau de piatra de moara. Ele variaza in ceea ce priveste capacitatea, lungimea si abilitatile specifice.

Masina pe care o selectati este decisa de tipul de aparat de cafea pe care ar trebui sa il utilizati. Cea mai buna rasnita de cafeade cu cutit este ideala pentru cafeaua neagra sau un aparat de cafea cu gheizer. De asemenea, ar fi suficient daca varsati apa fierbinte din ceainicul electric peste cafea. Daca detineti un aparat de cafea cu roscove sau picurare, acestea au nevoie de cafea macinata pe o piatra de moara. Sa discutam despre forma in profunzime.

Daca ati vazut vreodata un barista care detine un rasnita de cafea rotativa ieftina? Si nu o veti observa, deoarece consistenta si nivelul de macinare a cafelei pentru un aparat de cafea roscove este una dintre cerintele pentru prepararea unui espresso traditional.

Ce caracteristici optionale sunt disponibile

La rasnite, modul puls produce o polizare mai consistenta. Masinile cu impulsuri nu trebuie sa se incalzeasca, permitandu-le sa functioneze pentru o perioada lunga de timp. Exista versiuni de rasnite de cafea care au un adaptor de blender pentru macinarea nucilor si a gheatei.

Infasuratorul de cabluri va permite sa folositi rasnita daca o folositi in mod regulat si o pastrati in dulap dupa aceea. Cand se atinge cea mai mare temperatura admisibila, siguranta excesiva incorporata inchide rasnita.

Functia de oprire automata a rasnitelor este activata atunci cand un obiect strain se apropie de slefuire. Cand capacul este indepartat de la un rasnita de cafea cu un mecanism de blocare, rasnita nu ar functiona inainte ca senzorul de inchidere sa fie activat.

Cu cat o rasnita de cafea are mai multa forta, cu atat cutitele sale se invart mai repede si cu atat mai rapid boabele sunt macinate in cafea. Va sugeram rasnita de 120W pentru cei care se bucura in mod regulat de cafea. Iubitorii de cafea ar avea nevoie de un design cu o putere mai mare intre 220 si 280 de wati. Proiectantii profesionisti au o putere maxima de 750 wati.

Este necesara alimentarea fortei la cea mai buna rasnita de cafea, astfel incat dispozitivul sa poata macina mai multe fasole simultan si sa functioneze pentru o perioada extinsa de timp. In acelasi timp, masinile excesiv de puternice se pot teme de cafea in timpul fazei de macinare, rezultand o bautura amara.

Alege cu incredere cea mai buna rasnita de cafea

Cand apa este superficiala, ocoleste aproape in totalitate cafeaua, rezultand un cocktail excesiv de greu. Are o aroma acra. Daca este prea grosiera, apa curge prea repede, lipsind cafeaua de ocazia de a-si elibera aroma si parfumul. Daca aparatul de cafea distribuie 25 ml de bautura aromata in 25 de secunde, macinarea este corecta.

Daca definitia cafelei sugereaza o aroma acra si detectati amaraciunea in cafeaua procesata, trebuie sa o macinati mai grosiera. Pe masura ce bautura devine amara, treceti la o macinare mai fina.

Rasnitele de cafea incredibil de calificate au monitoare incorporate care calculeaza automat cantitatea necesara de cofeina per cana de bautura, permitandu-va sa scapati de pericolul de a nu dormi suficient sau de a o complica excesiv cu pulbere.

In afara de cafea, nimic altceva nu poate fi macinat in ea. Nucile si cerealele pentru hrana sugarilor confera un miros care scade din aroma cafelei. Mai mult, particulele pot patrunde in motor.

Intr-o jumatate de ora de procesare, uleiurile esentiale din cafeaua macinata tind sa se oxideze. Dupa aceasta, consumati o bautura care nu energizeaza. Drept urmare, macinati la fel de multa cafea cat aveti nevoie la un moment dat.