Cea mai buna combina frigorifica Whirlpool – top recomandari pentru 2020

Whirlpool este unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, cu sediul in America. Acestia controleaza un grup de companii, printre care si Indesit. Combinele frigorifice de la ei sunt cunoscute mai ales pentru combina frigorifica Whirlpool al 6-lea simt. Exista diferite modele cum ar fi cele no frost, cele incorporabile, cele din inox. In acest articol va vom prezenta cea mai buna combina frigorifica Whirlpool, parerile si preturile despre acestea. O gama vasta de frigidere Whirlpool poate fi gasita pe Emag.

Compara cele mai bune combine frigorifice Whirlpool

Am incercat sa adunam cele mai reusite modele de combine frigorifice de la Whirlpool, oferte si sa va povestim cum stau lucrurile cu aparatele produse de aceasta marca.

Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX

Acest model de la Whirlpool are un volum interior generos de 339 litri, si clasa eficientei energetice A++. Silentios si discret, isi va face treaba cu brio in casa ta. Tehnologia al 6-lea simt, cu ajutorul senzorilor simte cresterea de temperatura la interior si regleaza compresorul astfel incat sa restabileasca nivelul optim de temperatura. Este o optiune buna pe care o puteti lua in calcul.

Cele mai bune combine frigorifice Whirlpool

Volumul combinei: 339 l
Eficienta energetica: A++ (243 kWh)
Sistem racire: Static
Nivel zgomot: 38 dB
Sistemul de dezghetare: Automat
Aditional: Tehnologie 6th Sense

VEZI CEL MAI BUN PRET

Whirlpool BSNF 8422 OX Full no frost

O combina de la Whirlpool bine echilibrata si echipata. Vine cu sistem de racire Full no frost, atat in frigider cat si congelator, are un consum de energie electric de 244 kWh, datorita eficientei energetice A++. Vine cu functia de congelare rapida, perfecta pentru gatitul acasa.Filtrul antibacterian este o optiune la mare cautare in zilele noastre, deci un mare plus pentru asta. Una peste alta este una dintre cele mai bune alegeri din gama combinelor celor de la Whirlpool.

Cea mai buna combina frigorifica Whirlpool

Volumul combinei: 319 l
Eficienta energetica: A++ (244 kWh)
Sistem racire: Full No frost
Nivel zgomot: 42 dB
Sistemul de dezghetare: Automat
Aditional: Congelare rapida, Filtru antibacterian

VEZI CEL MAI BUN PRET

Whirlpool BSNF 9101 OX No frost

Va prezentam un model de combina Whirlpool No frost. Are un volum destul de mare de 349 litri, suficient unei familii medii. Este un mic mai zgomotos decat primul model, si consuma simtitor mai multa energie electrica, dar decent pentru o combina A+. Are sistem de dezghetare automat si picioare ajustabile.

Whirlpool BSNF 9101 OX

Volumul combinei: 349 l
Eficienta energetica: A+ (325 kWh)
Sistem racire: No frost
Nivel zgomot: 42 dB
Sistemul de dezghetare: Automat
Aditional: Picioare ajustabile, Evacuarea apei din condens

VEZI CEL MAI BUN PRET

Alegerea unei combine frigorifice de la Whirlpool

Whilpool pune consumatorului la dispozitie o gama larga de produse. Combinele frigorifice de la ei sunt variate, dar cel mai bine e sa iti alegi o combina economa, silentioasa si cu un volum adaptat nevoilor familiei tale.

Combina frigorifica Whirlpool No frost sau nu?

Pe piata sunt combine frigorifice de la Whirlpool statice, no frost sau full no frost. Noi iti recomandam ultima varianta, mai ales ca diferenta de pret intre no frost si full no frost nu este mare.

Da prin ce se deosebesc aceste sisteme de racire? Ei bine, un sistem de racire static raceste incinta cu ajutorul peretelui de gheata de pe spatele frigiderului. Respectiv, uneori este nevoie sa il dezgheti. Pentru comfort si pentru a nu trebui sa faci aceasta deservire periodica a combinei, a aparut sistemul no frost care iti asigura racirea frigiderului cu un jet de aer rece, nu mai aveai batai de cap cu dezghetarea acestuia. Totusi, congelatorul forma gheata. Astfel a aparut si sistemul de racire Full no frost care foloseste jetul de aer atat in frigider cat si in congelator. Nici un sistem insa nu este perfect, cel no frost spre exemplu are tendinta de a usca aerul si alimentele prea tare, daca nu are o functie aditionala de control a umiditatii din incinta interioara.

Cat de economica trebuie sa fie combina frigorifica in ziua de azi?

Cat mai economica posibil. Opteaza pentru cea mai superioara clasa energetica posibila, in bugetul tau (A++ sau A+++). Diferentele intre aceste clase de eficienta energetica pot fi simtitoare. Spre exemplu, diferenta intre A+ si A+++ poate depasi 100 kWh. Astfel, optati pentru un consum cat mai mic, chiar daca veti plati un pic mai mult initial. Cel mai probabil, mica investitie se va rascumpara destul de repede datorita economiei de energie.

Optati si pentru compresoare inverter, acestea sunt mai silentioase si contribuie la o economie simtitoare de energie, sunt mai fiabile si mai eficiente.

DISCOUNT LA RESIGILATE DIN
27 mai 2020