Cea mai buna combina frigorifica Samsung – top recomandari pentru 2020

Samsung se poate lauda cu cea mai tehnologizata, fina si buna combina frigorifica si frigider din piata. Astfel, gama de produse a acestora are combine frigorifice no frost sau full no frost, cu clasa energetica A++ sau chiar A+++, side by side sau incorporabila. Cea mai buna combina frigorifica Samsung vin cu preturi bune pentru ceea ce ofera, iar parerile utilizatorilor sunt pozitive. Recenzii, oferte si combine frigorifice de la Samsung puteti gasi pe Emag, Dedeman, Altex, Carrefour sau Flanco. La modelele cu digital inverter, acestia ofera 10 ani garantie. Tehnologia twin cooling este un alt motiv pentru care va puteti indrepta atentia spre aceasta marca.

Compara cele mai bune combine frigorifice Samsung

Nu este usor sa faci o alegere sigura cand vine vorba de electrocasnice care necesita o investitie financiara simtitoare. Noi venim cu cateva exemple care sa te inspire. Ti le recomandam cu caldura.

Samsung RB37J500MSA/EF Full NoFrost Compresor Digital Inverter 

Dupa parerea noastra, aceasta este una dintre cele mai bune combine frigorifice de la Samsung. Are un consum exceptional de 183 kWh – unul dintre cele mai mici de pe piata, la un volum de 353 litri. Clasa energetica este A+++, lucru cu care se pot mandri foarte putine combine frigorifice si producatori. Daca mai pui si faptul ca este Full no frost, are un compresor inverter digital – este poate una dintre cele mai fine si eficiente solutii de pe piata.

Samsung RB37J500MSA EF

Volum: 353 l
Eficienta energetica: A+++ (183 kWh)
Sistem racire: Full No frost
Silentiozitate: 39 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: Termostat reglabil, Dezghetare automata, Functie vacanta, Fresh Zone, Sistem de racire All-Around, Cooling, Iluminare cu LED

👉 VEZI CEL MAI BUN PRET 👈

Samsung RB31FDRNDSA

Va prezentam cea mai populara combina frigorifica cu 2 usi Samsung, cu foarte multe recenzii pozitive si proprietari multumiti. Este o combina frigorifica cu sistem de racire Full no frost, deci puteti uita de necesitatea decongelarii periodice a frigiderului si a congelatorului. Este silentioasa, doar 39 dB, si econom, cu un consum de 280 kWh. Iluminarea LED creaza o ambianta placuta la interior, iar sistemul MultiFlow ajuta la distribuirea uniforma ca aerului rece la interior. Acest model are si dozator de apa in usa.

Cele mai bune combine frigorifice Samsung

Volum: 321 l
Eficienta energetica: A+ (280 kWh)
Sistem racire: Full No frost
Silentiozitate: 39 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: Iluminare LED, Super congelare, Sistem Multiflow

👉 VEZI CEL MAI BUN PRET 👈

Samsung RB29HSR2DSA/EF

Aceasta combina frigorifica este compacta, cu doar 289 litri – suficient pentru majoritatea familiilor. Nu este un model cu 2 compresoare. Are un consum bun de 272 kWh si nivelul de zgomot se situiaza la 39 dB. Cu tehnologia True no frost beneficiati de avantajele unei combine no frost Samsung, dar si de un control optim al umiditatii in incinta. Are sertar din din sticla securizata. Pentru a afla mai multe despre functionalitatea acesteia consultati manualul de utilizare sau cartea tehnica. O astfel de combina frigorifica nu necesita instalare complexa.

Samsung RB29HSR2DSA EF 1

Volum: 289 l
Eficienta energetica: A+ (272 kWh)
Sistem racire: Full No frost
Silentiozitate: 39 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: True No Frost

👉 VEZI CEL MAI BUN PRET 👈

 

Cum aleg o combina frigorifica de la Samsung

Samsung este o marca foarte fiabila, cu tehnologie de ultima ora, avansata, fina si de incredere. Gasesti combina frigorifica cu finisaj gri, de inox, bej, crem, neagra sau alba. Totusi, noi va propunem un ghid de cumparaturi, care sa va ajute in luarea celei mai bune decizii.

Combina frigorifica Samsung no frost sau full no frost?

Combinele de la Samsung, cele de ultima generatie vin by default cu sistem de racire Full no frost. Se mai intalnesc totusi si modele mai simple, No frost. Care e diferenta? Ei bine, un sistem Full no frost sau Total no frost, previne formarea ghetii nu doar in frigider, dar si in congelator. Fluxul de aer este circulat cu ajutorul ventilatorului in ambele compartimente. Va recomandam sa optati pentru un sistem Full no frost pentru comoditatea dumneavoastra, mai ales ca diferenta de pret de multe ori este nesemnificativa. Scapati de dezghetarea periodica complexa si anevoioasa, astfel tot ce va trebui sa faceti la o astfel de combina frigorifica este igienizarea periodica a suprafetelor interioare. Pentru aceasta, exista solutii dedicate, sau ca o alternativa folositi bicarbonat de sodiu si otet.

Samsung cu clasa energetica A+, A++ sau A+++?

Cei de la Samsung au atat combine A+, A++ cat si A+++. Va recomandam din suflet sa optati pentru o combina A+++, si va spunem de ce. O combina de la ei cu sistem A+ consuma 280 – 290 kWh, iar una cu sistem A+++ doar in jurul a 180 kWh, deci o economie de mai bine de 100 kWh, ceea ce este nemaipomenit. In dependenta de bugetul pe care il aveti alocat, va recomandam oricand o combina A+++, in locul unei A+. Investitia merita si se va amortiza in timp, mai ales ca o combina frigorifica ocumperi pe minim 5 ani de zile.

Combina frigorifica cu compresor digital Inverter sau compresor normal?

Optati pentru un compresor Digital Inverter daca va permite bugetul. Acestea sunt foarte fiabile, si in majoritatea cazurilor vin si cu 10 ani garantie. Sunt foarte silentioase si economice – o investitie foarte buna in comfort si in bugetul familiei pe termen lung. Un compresor invertor digital controleaza automat viteza si si regleaza puterea strict in dependenta de necesitate, respectiv consuma doar cat e necesar, si nici nu se uzeaza la fel de rapid ca un compresor clasic. Consideram aceasta tehnologie una foarte buna, mai ales pentru utilizatorii casnici care se vor bucura de o combina frigorifica fiabila, eficienta si gata sa ufere puterea de racire necesare atunci cand este nevoie.

👉 DISCOUNT LA RESIGILATE DIN
27 mai 2020 👈