Cea mai buna combina frigorifica Liebherr – top recomandari pentru 2020

Te intrebi care este cea mai buna combina frigorifica Liebherr pentru acest an? Combinele frigorifice si frigiderele sunt o investitie pe terment lung si cu totii ne dorim sa alegem o marca buna, fiabila, cu cea mai noua tehnologie si la un pret competititiv. Cand spunem Liebherr ne referim la calitate germana, cu multi ani de istorie in spate. In acest articol vorbim despre pareri, preturi, modele cu 2 compresoare si cu un singur compresor. Cele mai bune combine frigorifice Liebherr se gasesc in magazine precum Emag, Dedeman si Altex.

Compara cele mai bune combine frigorifice Liebherr

Mai jos va prezentam cateva modele reusite de combine frigorifice Liebherr bune. Acestea au fost alese sa fie economice, eficiente si cu un volum generos. Gasiti si cateva oferte.

Liebherr Confort CU 3311

Acest model Liebherr este o alegere exceptionala, avand in vedere ca are un pret accesibil, un consum energetic de 210 kWh anual si clasa energetica A++. Sistemul Smart Frost nu este o variatie a celui No Frost, este un sistem static, dar previne formarea ghetii pe peretii interiori, iar decongelarea este necesara mult mai rar. Are usi reversibile, suport pentru sticle si sertare foarte bine compartimentate.

Cele mai bune combine frigorifice Liebherr

Volum total: 294 l
Clasa energetica: A++ (210 kWh)
Sistem racire: Smart Frost 
Nivel zgomot: 39 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Particularitati: Iluminare cu LED, SmartFrost, FrostSafe, CoolPlus

👉 VEZI CEL MAI BUN PRET 👈

 

Liebherr Confort DNml 43X13

Acest model cu finisaj de inox de la Liebherr este foarte tehnologizat. Are un sistem de racire full no frost, un consum de energie moderal, la doar 232 kWh pe an, ceea ce este foarte bine raportat la volumul acestuia de 304 litri. Sistemul de dezghetare automat va va scuti de multe batai de cap.

Liebherr Confort DNml 43X13

Volum total: 304 l
Clasa energetica: A++ (232 kWh)
Sistem racire: Full No Frost 
Nivel zgomot: 41 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Particularitati: Semnal vizual si acustic pentru defectiune, MagicEye

👉 VEZI CEL MAI BUN PRET 👈

 

Liebherr Confort Cuef 4015

Va prezentam un model foarte stilat, care raceste foarte bine si mentine un nivel optim de umiditate la interior. Are un volum foarte generos, raportat la consumul de enrgie – o performanta foarte buna. Acest aparat poate „rezista” pana la 28 ore fara energie electrica, mentinand o temperatura interioara optima pentru produse. Merita sa fie inclusa in acest top de cea mai buna combina frigorifica Liebherr.

Liebherr Confort Cuef 4015

Volum total: 358 l
Clasa energetica: A++ (229 kWh)
Sistem racire: Smart Frost 
Nivel zgomot: 39 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Particularitati: Suport pentru oua, Suport pentru sticle, Tava pentru gheata

👉 VEZI CEL MAI BUN PRET 👈

Cum alegi cea mai buna combina frigorifica de la Liebherr

Sunt 5 criterii importante dupa care ar trebui sa va conduceti cand alegeti o combina frigorifica de la Liebherr.

Tipuri de combine frigorifice Liebherr

Cei de la Liebherr au mai multe tipuri de combine frigorifice. Mai produc si frigidere, combine side by side, lazi frigorifice congelatoare, combine frigorifice Liebherr cu 2 compresoare, incorporabile sau nu.

Este important sa intelegeti necesitatile pe care le aveti si sa alegeti tipul care corespunde criteriilor pe care le aveti.

Spre exemplu, trebuie sa stiti ca in general combinele frigorifice au clase energetice diferite. Cele produse de marca analizata in acest articol au in mare parte clasa A+, A++ sau A+++. Cele mai economice, A+++ sunt si cele mai scumpe, astfel o alegere optima raport calitate pret este nivelul eficientei energetice A++.

Un alt criteriu care nu trebuie uitat este volumul interior a combinei frigorifice Liebherr. In dependenta de nevoi, puteti opta pentru un volum sub 300 litri, sau peste 300 litri. Mai sunt si exemplare, cum ar fi combinele frigorifice side by side Liebherr care au un volum si de peste 600 litri, potrivit pentru familii foarte mari sau in interes profesional, restaurante sau baruri, unde volumul este important, la fel ca si mentinerea unei temperaturi interioare constante. Trebuie stiut si faptul ca daca optati pentru un volum mai mare a combinei frigorifice, automat va puteti astepta la un cost de achzitie mai mare, dar si la un consum energetic pe masura. Volumul influenteaza direct proportional aceste aspecte mai sus mentionate.

Sistemul de racire

Cele mai bune combine frigorifice Liebherr Full no frost sunt si cele mai avansate. Ecest sistem reprezinta gama de top a produselor acestei marci. Ofera o eficienta de racire cu ajutorul aerului foarte ridicata, nu formeaza gheata la interior si nu necesita decongelare.

Exista si combine frigorifice Liebherr No frost. Pentru acestea, poate fi cazul ca doar partea de frigider sa fie No frost, iar congelatorul sa fie static, adica sa formeze gheata. La cele Full no frost, atat frigiderul cat si congelatorul nu formeaza gheata.

Mai exista si sitemul combinelor frigorifice Liebherr Smart Frost, care nu exclude in totalitate inghetarea peretilor interiori, dar mentine gradul de inghetare la un nivel foarte scazut. Astfel, dezghetarea

Nivelul zgomotului in dB

Combinele frigorifice bune ale acestei marci au un nivel de zgomot scazut, intr-un interval de 38-45 dB. Recomandarea noastra este sa alegeti un model cu un nivel al zgomotului pana in 42 dB pentru un comfort acustic ridicat. Daca locuiti intr-un apartament tip open space, nivelul de zgomot a combinei frigorifice poate juca un rol important. Cele mai bune combine frigorifice Liebherr au un nivel al zgomotului produs, foarte redus – perfect pentru astfel de incinte.

👉 DISCOUNT LA RESIGILATE DIN
27 mai 2020 👈