Cea mai buna combina frigorifica Indesit – top recomandari pentru 2020

Indesit este o companie de electrocasnice din 1930, care si-a inceput activitatea in Italia. Are o istorie lunga in producerea de combine frigorifice si frigidere, reusind sa ajunga in tot acest timp la tehnologii avansate si fiabilitate crescuta. In acest articol puteti citi pareri, puteti vedea cea mai buna combina frigorifica Indesit, fie acestea No Frost sau Total No Frost. Gama de modele Indesit si oferte prezente pe piata romaneasca puteti vedea pe Emag, Altex sau Flanco.

Compara cele mai bune combine frigorifice Indesit

Am luat in calcul mai multi factori cand am facut aceasta lista. Spre exemplu, ne-am orientat dupa consumul de energie electrica, dupa nivelul de zgomot, volum si parerile pozitive ale utilizatorilor.

Indesit LI8 FF2I X

Iti prezentam un model de combina frigorifica de la Indesit care corespunde vremurilor noastre. Este o combina No frost si clasa energetica A++. Are un consum energetic foarte bun pentru categoria ei. Datorita congelatorullui open space, incap produse voluminoase intregi. Este o compartimentare foarte reusita si ofera solutii de depozitare potrivite.

Cea mai buna combina frigorifica Indesit

Volum total: 305 l
Clasa energetica: A++ (255 kWh)
Sistem racire: No Frost
Nivel zgomot: 41 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Aditional: Freezer Openspace

VEZI CEL MAI BUN PRET

 

Indesit XI8 T2Y S B

Cei care isi doresc o combine frigorifica Indesit buna si silentioasa, va recomandam acest model. Are clasa energetica A++ si mai multe functii utile: ilumineare LED, termostat ajustabil, semnal audio in caz de cadere a tensiunii. Printre accesorii se numara suportul pentru oua, suportul pentru sticle si tava pentru cuburile de gheata.

Volum total: 340 l
Clasa energetica: A++ (273 kWh)
Sistem racire: No Frost
Nivel zgomot: 38 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Aditional: Iluminare interioara, Functie super congelare, Functie super racire, Termostat ajustabil

VEZI CEL MAI BUN PRET

Indesit CAA 55

Indesit CAA 55 este un model foarte accesibil, cu sistem de racire static. Acesta este compact, cu un volum interior nu foarte mare, de doar 234 litri, suficient unei familii mici. Clasa energetica este A+, iar consumul de 256 kWh. Nu este foarte silentios, dar nici deranjant. Daca e amplasat intr-o bucatarie inchisa, este o alegere foarte buna cu siguranta. Sistemul antibacterian este un bonus foarte util, acesta previne formarea bacteriilor si respectiv a mirosurilor neplacute. Acest lucru va fi apreciat de orice gospodina.

Indesit CAA 55

Volum total: 234 l
Clasa energetica: A+ (256 kWh)
Sistem racire: Static
Nivel zgomot: 44 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Aditional: Iluminare interioara, Functie super congelare, Sistem antibacterian

VEZI CEL MAI BUN PRET

Cum alegi cea mai buna combina frigorifica Indesit

In primul rand, trebuie sa stii care sunt cele mai importante criterii atunci cand planifici sa cumperi o combina frigorifica Indesit. Printre ele putem enumere: sistemul de racire, eficienta energetica, nivelul de zgomot (in dB), volumul si functiile speciale, cum ar fi sistemul antibacterian.

Combina frigorifica Indesit No frost sau statica?

Cele mai bune combine frigorifice de la Indesit se impart, de obicei in 2 mari categorii, cele cu sistem de racire No frost si cele statice. Diferenta intre ele este principiul de functionare. In cazul celor statice, pe spatele frigiderului se formeaza un perete de gheata, care raceste incinta. Este un sistem bun datorita faptului ca mentine o umiditate optima. Ca dezavantaj, este faptul ca acesta trebuie dezghetat periodic si curatat.

Sistemul No frost, nu formeaza acest perete de gheata, ci raceste incinta cu ajutorul aerului, respectiv nu mai trebuie dezghetat. La dezavantaje, unele modele No frost usuca aerul prea mult si dezumifica produsele. Dar, daca e un model avansat, are grija sa mentina un nivel de umiditate potrivit.

Eficienta energetica A+++, A++ sau A+?

Ei bine, in majoritatea cazurilor pretul dicteaza alegerea facuta. Recomandarea noastra este sa optati pentru o clasa energetica superioara, in bugetul pe care il aveti. Va consuma mai putina energie, respectiv veti avea o factura la curent mai mica. Diferenta este simtitoare, de la A+ la A+++, si pe termen lung este o investitie buna sa alegeti o clasa energetica mai ridicata, cu mai multe plusuri.

Cat de zgomotoasa sa fie?

Recomandarea noastra este sa verifici descrierea, iar nivelul zgomotului sa nu depaseasca 42 dB daca intentionezi sa amplasezi combina frigorifica in camera in care dormi (cazul unui studio open space sau a unei garsoniere). Daca ai o bucatarie separata, tot ce e pana in 46 dB ar trebui sa fie okay.

DISCOUNT LA RESIGILATE DIN
27 mai 2020