Cea mai buna combina frigorifica Gorenje – top recomandari pentru 2020

Combinele frigorifice Gorenje au un raport calitate pret destul de bun. Au modele de frigidere cu 2 compresoare, incorporabile, no frost, Old Time si intr-o gama variata de culori: crem, gri, negru, rosu, verde. Puteti gasi oferte la Emag sau Flanco, intr-o gama larga de modele. Astfel, va prezentam cea mai buna combina frigorifica Gorenje dupa parerea noastra.

Compara cele mai bune combine frigorifice Gorenje

Esti curios sa vezi care sunt cele mai reusite modele de combine frigorifice Gorenje? Ei bine, iti prezentam cateva dintre ele pentru inspiratie.

Gorenje NRK6201MC-0 No Frost

Acesta este un model popular de combina frigorifica de la Gorenje. Culoarea crem il face atractiv in special printre gospodine. Din punct de vedere tehnic insa, este un frigider cu un sistem de racire No Frost, cu un sistem aditional de control al umiditatii. Acesta ajuta la prevenirea uscarii alimentelor din cauza aerului, astfel trecand peste marele dezavantaj al combinelor frigorifice No Frost – uscarea.

cele mai bune combine frigorifice Gorenje

Volum total: 363 l
Clasa energetica: A+ (311 kWh)
Sistem racire: No Frost
Nivel zgomot: 42 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Aditional: Humidity Control, MultiFlow 360°

VEZI CEL MAI BUN PRET

 

Gorenje Old Time ORK192C

Gama de combine frigorifice Old Time ne aminteste de moda anilor 60, culori pale, forme rotunjite, elemente cromate. Acest model se potriveste celor cu stil, hipsterilor si celor nostalgici. Sta bine la capitolul consul energetic, cu doar 234 kWh, fiind incadrat in clasa A++. Silentios, cu doar 40 dB, cu tehnologie de racire Frost Less – va asigura o exploatare cat se poate de placuta a acestuia.

Gorenje Old Time ORK192C

Volum total: 326 l
Clasa energetica: A++ (234 kWh)
Sistem racire: Frost Less
Nivel zgomot: 40 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Aditional: AdaptTech, FrostLess, DynamiCooling

VEZI CEL MAI BUN PRET

 

Gorenje RK6191AW

O combina frigorifica buna, care isi face treaba fara probleme. Este compacta, dar incapatoare – pana la 321 litri. Are compartimente pentru lactate, pentru legume. Se incadreaza in clasa eficientei energetice A+. Are sistem de racire Frost Less, care diminueaza formarea ghetii pe peretii interiori a combinei.

Volum total: 321 l
Clasa energetica: A+ (296 kWh)
Sistem racire: Frost Less
Nivel zgomot: 40 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Aditional: Compartiment produse lactate, Compartiment legume & fructe

VEZI CEL MAI BUN PRET

Cea mai buna combina frigorifica Gorenje

Marca Gorenje are modele destul de simple, pentru cei care iubesc simplitatea, dar si modele mai exotice, care seamana cu combinele frigorifice din anii 60. Cum alegi modelul potrivit de combine frigorifice Gorenje? Te ajutam noi.

Model clasic sau Old Time?

Cei de la Gorenje au modele de combine frigorifice albe, simple, dar au si o gama numita Old Time pentru iubitorii stilului anilor 60. Aici deepinde de preferintele pe care le ai. In acelasi timp, Gorenje propune si o gama larga de culori, de la crem la verde si rosu sau negru. Ai o alegere vasta de produse, in dependenta de stilul interior al incaperii. Cele mai bune combine frigorifice Gorenje insa pot fi alese pe baza caracteristicilor tehnice.

Combina frigorifica Gorenje No Frost sau Frost Less?

Combinele frigorifice vor face acelasi lucru, indiferent de sistemul de racire, fie No Frost, sau Frost Less. No frost nu foloseste peretele de gheata clasic, dar raceste incinta cu ajutorul unui jet de aer rece. Tehnologia Frost Less insa, foloseste un perete de gheata, dar nu formeaza acel strat gros de gheata din combinele frigorifice clasice. Alegerea iti apartine tie, rezultatul va fi cam acelasi, cu mentiunea ca No frost este o tehnologie un pic mai avansata.

Ce alegi, 1 sau 2 compresoare?

Cele mai multe pareri despre cele mai bune combine frigorifice Gorenje indica faptul ca sunt si modele cu 2 compresoare, care se intalnesc insa mai rar. In realitate, modelele cu 1 compresor sunt suficiente necesitatilor unei familii. Diferenta intre 1 si 2 compresare este faptul ca se poate regla individual temperatura frigiderului si a congelatorului. Acest control este util, insa in majoritatea cazurilor aceste modele costa mai scump decat cele clasice, dar au si un consum energetic mai mare care nu este justificat de fiecare data.

DISCOUNT LA RESIGILATE DIN
27 mai 2020