Cea mai buna combina frigorifica cu 2 compresoare – top recomandari pentru 2020

Pe piata din Romania poti intalni si cea mai buna combina frigorifica cu 2 compresoare sau frigidere cu 2 compresoare (doua motoare). Acestea pot fi si no frost, side by side de la marci perecum Arctic, Beko, Electrolux, Gorenje, Whirlpool, Zanussi, LG, Samsung sau Liebherr. Pretul acestora variaza, iar o gama larga de modele poate fi gasita la Emag, Altex sau Flanco, la oferte si preturi foarte bune. Cele mai bune combine frigorifice cu 2 compresoare sunt cele care sunt economice, eficiente si silentioase.

Compara cele mai bune combine frigorifice cu 2 compresoare

Va prezentam oferte actuale de pe piata combinelor frigorifice cu doua compresoare din Romania. Nu sunt foarte multe modele, dar vi le prezentam pe cele mai bune.

Liebherr Confort SBSESF7212

Acest model de combine frigorifice side by side cu 2 compresoare de la Liebherr este unul foarte reusit. Are un volum gigantic de 651 litri. Practic, e similar cu 2 frigidere obisnuite. Consumul este foarte bun datorita clasei energetice A+, mai ales daca il imparti la doi si il compari cu cel al unor frigidere normale. Sistemul no frost este foare bine venit pentru un asemenea gigant. Chiar daca e mare, este foarte silentios.

Cele mai bune combine frigorifice cu 2 compresoare

Volum: 651 l
Eficienta energetica: A+ (485 kWh)
Sistem racire: No frost
Silentiozitate: 40 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: Compartiment legume & fructe

👉 VEZI CEL MAI BUN PRET 👈

Arctic AK3662-4+

Va prezentam un model interesant de la Arctic, cu 2 compresoare. Acesta are un sistem de racire static, si un consum de 350 kWh, cu o clasa energetica A+. Desi nu este cel mai silentios frigider, daca se afla intr-o bucatarie separata, nu este deloc deranjant. Starea fresh si igiena alimentelor din frigider sunt asigurate datorita unei super garnituri antibacteriene montata pe usa.

Arctic AK3662-4+

Volum: 331 l
Eficienta energetica: A+ (350 kWh)
Sistem racire: Static
Silentiozitate: 45 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: Garnitura antibacteriana

👉 VEZI CEL MAI BUN PRET 👈

Beko DBK3862WD+

Acest model de combina frigorifica cu 2 compresoare este produs de Beko. Il puteti lua in considerare daca va doriti un asemenea tip de combina. Este silentios, nu consuma exagerat de mult curent, are dispenser de apa plata, protectie antibacteriana pe usa si maner. Nu este no frost, are un sistem de racire static, acest lucru insa nu-l impiedica sa-si faca treaba. Ai 4 sertare foarte incapatoare. Mai multe puteti citi intr-un manual de utilizare sau instructiuni.

Beko DBK3862WD+

Volum: 331 l
Eficienta energetica: A+ (310 kWh)
Sistem racire: Static
Silentiozitate: 39 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: Protectie antibacteriana, garnitura usa Protectie antibacteriana maner usa, Dozator apa

👉 VEZI CEL MAI BUN PRET 👈

Cum alegi o combina frigorifica cu 2 compresoare

Va propunem un mini ghid, cateva recomandari in alegerea unei combine frigorifice cu 2 compresoare, daca merita, dare sunt avantajele si dezavantajele.

Ce este o combina frigorifica cu 2 compresoare

O combina frigorifica cu 2 compresoare este un dispozitiv care are 2 circuite frigorifice separate, distincte, pentru care poti regla temperatura separat, pentru frigider si pentru congelator. Te ajuta, in teorie sa economisesti energie, si ai flexibilitate in a seta individual temperatura pentru cele 2 unitati, lucru care se poate dovedi util daca ai nevoie de o asemenea optiune. In mod normal acestea sunt foarte incapatoare.

Combina frigorifica cu 1 sau 2 compresoare?

Iti recomandam varianta cu 2 compresoare doar daca ai neaparata nevoie sa setezi temperatura inividuala pentru cele 2 compartimente. Daca insa nu ai nevoie neaparat de acest lucru, un frigider cu 1 singur compresor este o alegere mai buna, mai eficienta ca si cost, ca si consum de energie si ca fiabilitate. Iti recomandam sa optezi pentru un model cu compresor inverter, pentru a te bucura de fiabilitate si tehnologie de ultima ora. Cele mai bune combine frigorifice cu 2 compresoare sunt limitate ca numar, fiind prezente doar cateva modele, care nu se bucura neaparat de o mare popularitate. Exceptie fac insa combinele frigorifice side by side, acolo unde cele 2 compresoare sunt justificate si bine venite.

Pareri si criterii de alegere a modelului

Daca alegerea ta a picat pe o combina frigorifica cu 2 compresoare, iti recomandam sa alegi una cu un consum energetic redus, neaparat cu clasa energetica A+ sau mai superioara gen A++ sau A+++, un nivel de zgomot pana in 42 dB pentru a nu fi deranjant pentru ureche, un volum interior raportat la nevoile familiei tale, protectie antibacteriana daca este disponibila, dozator de apa daca ai nevoie si sa aiba dimensiunile potrivite locului unde planifici sa il amplasezi, fie in bucatarie sau in alta incapere din casa ta. Daca combina beneficiaza si de garantie extinsa, gen 3 ani sau mai mult, este un lucru foarte bun care te va tine linistit pe perioada de exploatare a aparatului electrocasnic.

Combinele frigorifice cu 2 compresoare au nevoie de spatiu generos de amplasare, adica o bucatarie mare. Modelele side by side cu peste 500 litri volum interior, au de regula o latime destul de mare, in jur de 80 sau 100cm, si o adancime de minim 70cm. Acest lucru inseamna ca trebuie sa rezervi din timp  suficient spatiu, si sa te gandesti unde ar putea fi amplasata.

Modelele de tip french door sunt un pic diferite, astfel ai 2 usi care se deschid in partea de sus, si una jos pentru congelator. Acestea sunt ideale pentru familii mari, de minim 5 persoane sau pentru afaceri mici care au nevoie de spatiu foarte mare in care pot congela si refrigera produsele destinate clientilor.

Volumul combinei frigorifice

Desi gasesti modele cu o capacitate de stocare de pe la 300 litri, totusi, noi iti recomandam sa te indrepri catre cele de minim 500 litri, pentru ca acolo se vad avantajele acestor tipuri de frigidere. Volumul net interior atat pentru compartimentul superior de frigider, cat si pentru cel inferior de congelator il poti afla in manualul utilizatorului sau in descrierea online a produsului. Parerile se intalnesc cand vine vorba de destinatia acestor frigidere, astfel nu fe recomadam cuplurilor singure sau celor singuri, pentru ca nu este o alegere economica si nici eficienta pentru un volum mic de produse. In cazul in care aveti o mica afacere sau restaurant, puteti opta pentru asemenea electrocasnice cu incredere. Cu siguranta va fi o investitie buna.

Concluzii despre cum alegi cea mai buna combina frigorifica cu 2 compresoare

La fel ca o combina frigorifica normala, acestea pot avea sistem de racire static, low frost, no frost sau full no frost. Va recomandam sa optati pentru varianta no frost sau full no frost,
pentru ca veti capata in primul rand un frigider care nu face gheata, iar periodic va fi nevoie doar de o simpla igienizare, dezghetarea completa nefiind necesara.

Clasa energetica ar trebui sa fie A+, A++ sau A+++ pentru a obtine o eficienta energetica superioara si pentru a va bucura de o factura la energia electrica mai mica. Pe partea de zgomot facut de asemenea combine frigorifice cu doua motoare, recomandarea noastra ar fi sa verificati ca acesta sa nu depaseasca 42dB. Pana, si sub acest indice se situiaza cele mai rafinate si fiabile modele.

👉 DISCOUNT LA RESIGILATE DIN
15 august 2020 👈