Cea mai buna combina frigorifica Bosch – top recomandari pentru 2020

Calitate germana, fiabilitate ridicata si functionalitati de top sunt principalele pareri despre aceasta marca. Asa pot descrie cea mai buna combina frigorifica Bosch – o marca cu istorie care produce combine frigorifice si frigidere No Frost, cu 2 compresoare sau cu un singur compresor, incorporabile sau clasice,  cu eficienta energetica de la A+, A++ la A+++. In zilele noastre oferte gasiti multe, la magazine precum Emag, Altex sau Flanco au astfel de modele.

Compara cele mai bune combine frigorifice Bosch

Iti prezentam cateva dintre cele mai noi si cele mai bune combine frigorifice Bosch ce pot fi cumparate in acest an. Acestea se deosebesc prin consumul lor energetic foarte mic, nivel al zgomotului scazut si capacitati interioare generoase.

Bosch KGV58VL31S

Acest model de la Bosch se deosebeste prin silentiozitate, un volum extraordinar de 505 litri si un consum energetic de 292 kWh. Vin cu iluminare LED si spatii foarte generoase de depozitare. Compartimentarea interioara este foarte utila gospodinelor, avand spatii dedicate foarte mari atat in frigider cat si congelator. Desi nu este No Frost, sistemul de racire nu necesita o decongelare foarte frecventa, astfel economisesti energie.

cele mai bune combine frigorifice bosch

Volum total: 505 l
Clasa energetica: A++ (292 kWh)
Sistem racire: Static
Nivel zgomot: 40 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Aditional: Iluminare LED, Super-congelare, Reglare electronica a temperaturii

VEZI CEL MAI BUN PRET

Bosch KGN56XL30 No Frost

Acest Bosch are un sitem de racire Full No Frost, si un volum de depozitare foarte generos, de 505 litri. CLasa energetica A++ ii asigura o eficienta energetica foarte buna. Vine cu sistem anibacterian si filtru de aer, care elimina mirosurile neplacute, bacteriile, mirosurile puternice si stringente, mentinand o atmosfeta interioara placuta. Aceasta combina frigorifica Bosch no frost este o alegere foarte inspirata.

Bosch KGN56XL30

Volum total: 505 l
Clasa energetica: A++ (325 kWh)
Sistem racire: Full No Frost
Nivel zgomot: 42 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Aditional: Eco, Antibacterian, Super congelare, AirFresh Filter

VEZI CEL MAI BUN PRET

Bosch KGV36UL30 Low Frost

Pentru un pret decent puteti alege acest model de combina frigorifica Bosch low frost, care asigura un nivel de umiditate optim pentru produsele aflate la interior. Nu formeaza gheata multa, si este foarte usor de curatat. Are un consum foarte bun de 227 kWh si este si foarte silentios pentru clasa in care se alfa. Il recomandam cu incredere.

Bosch KGV36UL30

Volum total: 309 l
Clasa energetica: A++ (227 kWh)
Sistem racire: Low Frost
Nivel zgomot: 39 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Aditional: Iluminare LED, Reglare temperatura, Super congelare, Sistem Low Frost

VEZI CEL MAI BUN PRET

Cum aleg cea mai buna combina frigorifica Bosch

Marca Bosch este o marca iubita de romani. Acestia apreciaza calitatea, au pareri foarte bune despre aceasta marca si o aleg foarte des pentru necesitatile casnice. Iti prezentam doar cateva dintre cele mai importante criterii de selectie pentru aceasta marca.

Combina frigorifica Bosch No frost, low frost, statica?

Combinele frigorifice de la Bosch vin in majoritatea cazurilor cu cateva sisteme de racire de baza: No frost, low frost si static. Mai sunt si Full no frost, care se asemeana foarte mult cu cele No Frost, cu mentiunea ca sistemul de racire nu formeaza gheata atat in frigider cat si in congelator.

Sitemul de racire No frost, are la baza o tehnologie bazata pe circularea aerului interior, care asigura distributia uniforma a temperaturii. La inceput, unul din dezavantaje era faptul ca acesta usca alimentele.

Low frost, inseamna ca se opteaza pentru racirea printr-un perete de gheata, dar nivelul de formare al ghetii este mentinut la un nivel minim pentru a nu fi necesara interventia deasa asupra combinei frigorifice.

Sistemul static, raceste printr-un perete de gheata, astfel periodic este necesara dezghetarea combinei. Ca avantaj insa, avem un nivel optim de umiditate la interior.

Cat de mare sa fie?

Cele mai bune combine frigofirice Bosch pot avea diferite volume interioare, in jur de 300 litri, 400 litri, 500 litri sau mai mult. Trebuie sa optati pentru cel mai apropiat volum pentru necesitatile pe care le aveti. Analizati pozele interioare ale combinei frigorifice Bosch pentru a vedea cum este compartimentat, cat de mari sunt spatiile de depozitare si ce alte accesori de interior au acestea. Marimea familiei poate fi un bun punct de pornire, deoarece stiti volumul alimentelor necesare pentru o saptamana.

Sistem antibacterian si filtru impotriva mirosurilor

Va recomandam sa optati cu incredere pentru modelele cu sistem antibacterian si filtru impotriva mirosurilor. Acestea asigura eliminarea mirosurilor neplacute si prevenirea aparitiei bacteriilor, astfel mentinand un ambient interior placut si curat, pentru alimentele pe care le aveti.

Vrei o factura mai mica la curent?

Combinele frigorifice Bosch pot fi foarte economice. Este important sa alegeti intre modelele A++ sau A+++ pentru eficienta maxima, si un consum energetic redus. In acelasi timp, aceste combine sunt si mai silentioase, deoarece au un compresor mult mai fin si desigur cu un apetit pentru curent mai redus decat cele clasice. Recomandarea noastra este sa optati pentru cea mai superiroara clasa energetica in bugetul pe care il aveti.

DISCOUNT LA RESIGILATE DIN
27 mai 2020