Cea mai buna combina frigorifica Arctic – top recomandari pentru 2020

Combinele frigorifice si frigiderele Arctic sunt apreciate de consumatorul roman, datorita raporului pret calitate foarte bun, acesoriilor incluse si pieselor de schimb accesibile. In acest articol puteti gasi oferte, preturi si pareri despre cea mai buna combina frigorifica Arctic no frost, cu 2 compresoare, care pot fi gasite pe Emag, sau Flanco, Altex, Dedeman.

Compara cele mai bune combine frigorifice Arctic

Mai jos puteti gase cateva dintre cele mai reusite modele de combine frigorifice Arctic. Acestea au recenzii foarte bune, eficienta ridicata si racesc foarte bine alimentele.

Arctic AK60355NFEMT+

Daca sunteti in cautarea unui frigider Full No Frost, dar doriti si un pret accesibil, aceasta combina frigorifica de la Arctic poate fi o optiune foarte interesanta. Beneficiati de 321 litri volum interior, la un consum energetic de 331 kWh si clasa energetica A+. Aveti si optiunile de congelare rapide si de racire rapide, in compartimentul frigider si in cel de congelator. Aveti si display LCD pentru reglarea temperaturii si vizualizarea informatiilor importante.

Cele mai bune combine frigorifice Arctic

Volum: 321 l
Eficienta energetica: A+ (331 kWh)
Sistem racire: Full No frost
Silentiozitate: 43 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: Vacanta, Eco Fuzzy, Fast Freeze, Full No Frost, Fast Cooling, Blocare display electronic

VEZI CEL MAI BUN PRET

Arctic AK60340NFMT

O combina frigorifica stilata, de culoare argintie, cocheta si eficienta. Are sistem de racire Full No Frost, un nivel al zgomotului de 43 dB si tehnologie Air Flow care mentine un nivel de umiditate optim si o distributie uniforma a aerului rece. Ventilatorul care se gaseste in interiorul frigiderului ajuta este o optiune foarte buna. Are sitem de dezghetare automat atat pentru frigider cat si pentru congelator.

Arctic AK60340NFMT

Volum: 302 l
Eficienta energetica: A+ (304 kWh)
Sistem racire: Full No frost
Silentiozitate: 43 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: Air Flow Dual Tech

VEZI CEL MAI BUN PRET

Arctic AK54305+

Va prezentam una dintre cele mai ieftine combine frigorifice de pe piata din Romania, si din gama modelelor celor de la Arctic. Chiar daca este un model accesibil ca pret, are performante foarte bune, de aceea, are recenzii extrem de pozitive, si este unul ditre cele mai populare modele de pe piata. Are un volum foarte generos de 291 litri, si doar 267 kWh consum, la o clasa energetica A+. Nu este no frost, dar acest lucru nu impiedica aceasta combina frigorifica sa isi faca treaba foarte bine, sa raceasca eficient si cu un consum bun de curent electric.

cele mai bune combine frigorifice ieftine

Volum: 291 l
Eficienta energetica: A+ (267 kWh)
Sistem racire: Static
Silentiozitate: 40 dB
Sistem dezghetare frigider: Automat
Optiuni: Termostat ajustabil, Fast Freeze

VEZI CEL MAI BUN PRET

Cum aleg cea mai buna combina frigorifica Arctic

Arctic are o gama de modele foarte variata, unele au un raport calitate pret foarte bun, altele mai putin. Noi te ajutam sa faci cea mai buna alegere pentru nevoile tale.

Sistem de racire static, no frost sau full no frost?

Pe piata vei intalni modele de combine frigorifice arctic full no frost, no frost sau statice. Cele mai simple si accesibile ca pret sunt cele cu sistem de racire static.

Combinele frigorifice de la Arctic cu sistem de racire static. 

Racesc aerul cu ajutorul unui perete de gheata, care se formeaza pe peretele din spate a combinei frigorifice. Se mentine un nivel bun de umiditate, insa nu mereu aerul rece este distribuit uniform in interior. Este necesara dezghetarea periodica a acestuia.

Combinele frigorifice Arctic no frost

Folosesc un jet de aer rece, care este circulat la interior cu ajutorul unui ventilator. Astfel, suprafata este racita uniform si aerul rece ajunge peste tot. Dar, aerul are tendinta de a scadea nivelul de umiditate a alimentelor, astfel deshidratandu-le. La aceste combine, frigiderul este no frost, iar congelatorul este pe sistem static, in majoritatea cazurilor.

Combinele frigorifice Arctic full no frost

Este la fel ca cel no frost descris mai sus, cu mentiunea ca gheata nu se formeaza atat in frigider, cat si in congelator, ambele compartimente avand acelasi sitem.

Totusi, ultimile modele no frost, incearca sa rezolve problema umiditatii, prin adaugarea unor noi functii de mentinere a unui nivel optim de umiditate si de a diminua efectele negative ale jetului de aer.

Care este diferenta intre A, A+, A++ sau A+++

Acest indice al eficientei energetice descrie practic consumul combinei frigorifice – cat mai multe semne de +, cu atat mai bine. Majoritatea modelelor Arctic au indicele de eficienta energetica A+, care reprezinta un consum redus de energie electrica. Consumul, va fi proportional cu volumul combinei frigorifice si poate fi influentat de sistemul de racire dar si de functiile aditionale pe care le are combina frigorifica.

Nivelul de zgomot

Combinele frigorifice Arctic au un nivel de zgomot pana in 45 dB, ceea ce nu este rau pentru o combina amplasata in bucatarie. Daca totusi, intentionati sa amplasati combina frigorifica intr-o garsoniera sau apartament cu bucatarie open space, va sfatuim sa mentineti nivelul zgomotului pana in 40 dB, petru un somn linistit noaptea. Cele mai bune combine frigorifice Arctic au un nivel de zgomot care se incadreaza in acesti parametri.

DISCOUNT LA RESIGILATE DIN
27 mai 2020